6452fi.jpg

WIN: 1x Kidizoom Pixi én 1x Kidizoom Action Cam HD

16/01/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Januari, de maand van de nieuwjaarsfeestjes, de nieuwjaarsbrieven en de goeie voornemens. En om het jaar écht goed in te zetten, hebben wij nog iets leuks in petto! We mogen van Vtech een Kidizoom Action Cam HD weggeven én een Kidizoom Pixi. Proost, op een fantastisch 2020! ;-)

Action Cam

Heb je actieve kids die er graag op uit trekken? Dan zal de Kidizoom Action Cam HD ongetwijfeld iets voor hen zijn, want zo kunnen ze al hun avonturen makkelijk op beeld vastleggen, en dankzij een waterdichte behuizing en drijvende handgreep kan je dat zelfs doen in het zwembad! Je kan ‘m ook vastmaken aan je fiets of skateboard, en zo al je stunts en avonturen vastleggen. Daarnaast is er zelfs een groothoeklens en kan je de foto’s bewerken met effecten, kaders en filters. En alsof dat nog niet genoeg is, kan je ook nog eens coole spelletjes spelen met de Action Cam. Je kids zullen zich dus niet snel vervelen!

Pixi

De Kidizoom Pixi is dan weer hét gadget voor alle beauty queens en kings. Met deze camera kan je foto’s, video’s én selfies nemen – er is een cameralens aan de voor- en achterkant en met de spiegel aan de binnenkant worden selfies letterlijk kinderspel. Daarna kan je ze bewerken met grappige effecten. Zo heb je een ‘schoonheidssalon’ met 50 verschillende filters: make-up, kapsels, haardecoratie, brillen, … Bovendien is er een ingebouwde muziekspeler (met koptelefoonaansluiting, hoera voor de mama’s en papa’s!) én kan je er spelletjes op spelen.

Ook iets voor jouw kroost? Neem dan snel deel aan de wedstrijd, en wie weet sleep jij wel zo’n Kidizoom Action Cam HD of Kidizoom Pixi in de wacht! We geven er van elk eentje weg.

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes