5559fi.jpg

WIN een Instawall Aluminium Large t.w.v. 139€!

9/11/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Foto’s zorgen voor prachtige herinneringen. Met kinderen in huis worden er dan ook vaak massaal leuke foto’s gemaakt. Slapend als een roosje, het eerste lachje, de eerste hapjes, de eerste stapjes, foto’s tijdens uitstapjes of op reis, … Alles wordt op de gevoelige plaat vastgelegd. Zonde om die allemaal op de computer op te slaan en er vervolgens niets mee te doen, toch?

Al die mooie herinneringen zijn perfect om je interieur op een unieke en persoonlijke manier op te fleuren. Net die éne foto uitkiezen tussen al die honderden prachtige foto’s kan echter hartverscheurend zijn ;-).  En dan is een Instawall de ideale oplossing: je verzamelt je allermooiste foto’s en maakt er een persoonlijke wanddecoratie van. Dat wordt ongetwijfeld dé eyecatcher in je interieur, eentje dat instant een glimlach op je gezicht tovert!

Instawalls

Zo’n Instawall is trouwens ook een superleuk geschenkidee voor de eindejaarsfeesten. Een persoonlijk cadeau dat zo veel liefde uitstraalt, daar scoor je sowieso mee.

Het leukste van alles? Wij mogen zo’n Instawall weggeven! Door het wedstrijdformulier in te vullen maak je kans op een Instawall Aluminium van 80x 80cm met 36 foto’s, ter waarde van 139 euro. Een cadeau voor het hele gezin. De moeite waard, denken wij zo!

 

 

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes