5545fi.jpg

WIN een luxepakket Poopsie Surprise Unicorn mét extra vullingen!

31/10/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Wil je echt scoren bij je kinderen, en de prijs van beste mama ter wereld in de wacht slepen? Of wil je Sinterklaas of Sint-Maarten een handje helpen? Dan weten wij wel een manier: neem snel deel aan onze wedstrijd en sleep een luxepakket Poopsie Surprise Unicorn in de wacht, mét extra vullingen. Wedden dat jij met de Beste Mama-award gaat lopen?

De Poopsie Surprise Unicorn is echt dé hit van het najaar. De eenhoorn ziet er op zich al geweldig schattig uit, maar daar blijft het niet bij. Geef de eenhoorn glitters, water en eenhoornvoedsel te eten met het bijhorende lepeltje en de drinkbeker, zet hem tien minuten later op het toiletje, duw op zijn navel en voilà: de eenhoorn heeft een drolletje van slijm gelegd! Als je daarna magisch eenhoornpoeder toevoegt en verder mengt, dan verandert dat slijm bovendien van kleur. Magisch!

Het is trouwens een verrassing welke eenhoorn er in het pakket zit: Rainbow Brighstar of Oopsie Starlight.

Poopsie

Eenhoorns, slijm en glitters… Het hoeft geen betoog dat de Poopsie in de smaak valt bij het jonge publiek.

En daarom hadden wij goed nieuws: we gaven 1 luxepakket weg, met daarin 1 Poopsie Surprise Unicorn en 2 extra vullingen. Als troostprijs gaven wij daarnaast ook 5 pakketten met 3 potjes ‘Poopsie Slime Surprise’ weg.

Deze wedstrijd is afgesloten. De winnaars werden per e-mail op de hoogte gebracht.

 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes