7624fi.jpg

WIN: één van de drie Marble Rush knikkerbanensets van VTech

15/09/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Knikkeren, het is al jaar en dag één van de favoriete activiteiten van kinderen. Maar waar het vroeger nog een eenvoudig spel was, komt VTech nu met knikkerbanen op de proppen met slimme licht-, geluids- en snelheidseffecten. Zo wordt het een ingenieuzer en spannender spel met een extra dimensie: Knikkeren 2.0 als het ware.

Marble Rush

De Marble Rush speelsets van VTech zorgen voor spanning, trots en eindeloos spelplezier. Ze worden geleverd met een handleiding om de set op te bouwen, maar je kan de banen ook naar eigen inzicht in elkaar zetten én onderling met elkaar koppelen. Met een beetje fantasie zet je de mest ingenieuze knikkerroutes in elkaar.

En die fantasie mag je helemaal de vrije loop laten gaan. Verborgen doorgangen, gekke afslagen, een lanceerder die voor snelheid zorgt, schakelaars om de koers te verleggen, verschillende startzones, een trechter, een gemotoriseerd reuzenrad: aan alles werd gedacht om er een spectaculaire speelervaring van te maken.

Mooi meegenomen: de speelsets stimuleren de ontwikkeling van motoriek, logisch denken en creativiteit. Maar dat zal de kinderen worst wezen: zij denken vooral aan plezier maken en zien zichzelf als echte knikkerkampioenen.

Er zijn drie sets in verschillende formaten: de Marble Rush Adventure Set, de Marble Rush Rocket Set en de Marble Rush Ultimate Set.

WIN!

Goed nieuws! Wij mogen de drie Marble Rush sets weggeven! Vul snel onderstaand wedstrijdformulier in, en wie weet zijn jullie één van de drie winnaars die er binnenkort op los kunnen knikkeren :-).

 

Marble Rush

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met VTech. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.