7081fi.jpg

WIN: We hebben een volle prijzenkast met speelgoed van VTech!

19/11/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Vorige week stelden we een aantal nieuwe items van VTech voor, ideaal als inspiratie voor Sinterklaas. En nu mogen we zomaar eventjes vier superleuke prijzen weggeven: de Vrolijke Vriendjes Magische Glamper, de Vrolijke Vriendjes 2 in 1 Brandweerwagen, de Sparklings Foxy én Penelope en de Switch & Go Dino’s Triceratops én Spinosaurus. Snel deelnemen is de boodschap!

Je ziet het, onze VTech prijzenkast is mooi gevuld. Wij helpen Sinterklaas graag een handje – en hebben voor elke leeftijd en alle interesses wel een toffe prijs in de aanbieding. Voor welke prijs ga jij?

Vrolijke Vriendjes Magische Glamper

De Magische Glamper is niet zomaar een camper, maar een hightech camper die openklapt en reageert zodra hij in beweging komt. Wie mee op reis gaat, leert alles over kleuren, seizoenen en het weer. De glamper heeft passagiers (papa, mama en baby), tal van accessoires en biedt luxe aan verwende kampeerders. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitschuifbaar bed en een instant sterrenhemel? Met de Magic Point op de bestuurdersplek komt de speelset voor elk Vrolijk Vriendje tot leven.

glamper

Vrolijke Vriendjes 2 in 1 Brandweerwagen

Supertof: op het eerste zicht is dit een gewone brandweerwagen, maar zodra die openklapt komt er een complete brandweerkazerne tevoorschijn! Je kleine brandweerman of -vrouw kan zich helemaal uitleven met de ladder, het waterkanon, de helikopter en de mini-brandweerwagen. En met de knipperende toetsen maakt je kleintje spelenderwijs kennis met leuke weetjes over de brandweer terwijl hij/zij ondertussen zelf verhalen bouwt en coole avonturen beleeft! En natuurlijk reageren alle Vrolijke Vriendjes op de speciale Magic Point in deze leuke set.

brandweerwagen

Sparklings Penelope en Foxy

Tijd voor magie! De Sparklings laten je dromen. Druk op de magische ketting om een kleur te kiezen en raak de ogen, oren en kuif aan om deze van kleur te veranderen. Druk op de poot om de staart te laten bewegen of op de kuif om jouw gelukskleur te ontdekken. Een leuke manier om kleuren, emoties en vrolijke zinnetjes, liedjes en geluiden te ontdekken.

We geven zowel de pauw Penelope als de vos Foxy weg.

Switch & Go Dino’s

Deze dino’s transformeer je eenvoudig naar coole voortuigen. Door een druk op de spreek-toets leer je alles over die specifieke dino. De dino’s bevatten meer dan 60 stoere geluiden en zinnen die zorgen voor speel- en leerplezier. Waanzinnige weetjes en realistische geluiden stimuleren rollenspelen. De kop van de dino kan bewegen, de bek kan opengaan en via het lcd-scherm krijg je stoere animaties te zien.

We geven zowel de Triceratops / bulldozer als de Spinosaurus / raceauto weg.

Win!

Kies je favoriete prijs en neem snel deel aan onze wedstrijd om één van deze vier superleuke prijzen in de wacht te slepen! 

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes