6234fi.jpg

WIN: We mogen 2x4 tickets weggeven voor de sprookjesmusical De Prinses en de Toverspiegel!

15/10/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

In de herfstvakantie gaat de gloednieuwe musical De Prinses en de Toverspiegel, van de makers van Hans & Grietje en Roodkapje, in première. Bereid je voor op een sprookjesmusical voor het hele gezin, vol humor, magie, vrolijke meezingers en aanstekelijke dansjes. Enneh … pssssst, we mogen 2x4 tickets weggeven voor de Avant-Première op 26 oktober in de Capitole in Gent!

De Prinses en de Toverspiegel

Er was eens een prinses met een magische toverspiegel. Elke dag gebruikte de prinses deze spiegel om in de toekomst te kijken, totdat op een dag de spiegel plots verdwijnt. Een behoorlijk slechte timing, want de 18de verjaardag van de prinses komt eraan en die dag moet ze een prins uitkiezen om het koninkrijk naar een mooie toekomst te leiden.

Hoe weet ze nu welke keuze ze moet maken? Ze besluit het paleis te verlaten en op zoek te gaan naar een tovenaar met een glazen bol, in de hoop dat hij haar de toekomst kan laten zien zodat ze zeker de juiste prins uitkiest. Onderweg beleeft ze de spannendste avonturen en maakt ze nieuwe vrienden, waaronder het hilarische West-Vlaamse konijnenduo Whoppie en Floppie.

Zal ze de tovenaar kunnen vinden? Hoe ziet haar toekomst eruit? En die van het koninkrijk? Hadden we nu maar een glazen bol…of een toverspiegel misschien?

Hoofdrollen zijn weggelegd voor Rosanne Pits, Yanni Bourguignon en Gene Thomas. En ook het hilarische konijnenduo, Whoppie en Floppie, gespeeld door Charline Catrysse en Michaël Zanders, is weer van de partij.

win

Win tickets!

De Avant-Première van deze sprookjesmusical vindt plaats op zaterdag 26 oktober om 14u in de Capitole in Gent. En wij mogen maar liefst 2x 4 tickets weggeven voor deze voorstelling!

Wil je graag kans maken op deze tickets? Waag dan snel je kans!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Niet gewonnen? Niet getreurd,  je kan hier nog tickets kopen.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes