WIN: We mogen 8 VIP duotickets weggeven voor de première van de nieuwe Star Wars-film The Rise of Skywalker!

  • door Mamabaas

Ben jij een grote fan van Star Wars? Dan ben je waarschijnlijk al de dagen aan het aftellen en zit je op het puntje van je stoel om éindelijk te ontdekken hoe de saga verder gaat. Spannend!

Star Wars

Lang geleden, in een Melkweg hier ver, ver vandaan … leerden we Luke Skywalker, Darth Vader en R2D2 kennen. Het is intussen al twee jaar geleden dat de vorige Star Wars-film uitkwam, en – joepie! - eindelijk gaat het verhaal verder. Hoe loopt het af met Kylo Ren en Rey? Je ontdekt het binnenkort in “The Rise of Skywalker”!

En we hebben nog meer goed nieuws: jij kan misschien als één van de eersten dat langverwachte vervolg gaan ontdekken, want wij mogen van Oral-B 8 VIP duotickets weggeven. Oh yeah!

Zo’n VIP-ticket omvat de première van de film, een gratis hapje en drankje, een goodiebag met de nieuwste Star Wars-tandenborstel en -tandpasta én een leuk Star Wars-speeltje.

De première vindt plaats in Kinepolis Gent, op woensdag 18 december. Vanaf 13u word je onthaald en ontvang je je goodiebag, om 13u30 begint de film.

Vul snel onderstaand wedstrijdformulier in, en wie weet bemachtig jij één van deze duotickets. May the force be with you!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.