5422fi.jpg

WIN! Wij geven 5 exemplaren weg van ‘Mijn Zwangerschapskalender’

20/08/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Met trots stellen we de jongste telg in onze Mama Baas boekencollectie aan jullie voor: ‘Mijn Zwangerschapskalender’. Deze scheurkalender is een echte must have voor elke (bijna) zwangere vrouw.

Je hele zwangerschap lang krijg je via deze scheurkalender informatie over de ontwikkeling van de baby in je buik, medische achtergrondinformatie over je zwangerschap, nuttige tips over wat je allemaal in orde moet brengen, en grappige / herkenbare quotes. Elke dag hebben we een nieuw weetje voor je in petto, afgestemd op hoe lang je al zwanger bent. Hoe groot is je baby nu? Waar moet je op letten als je niet immuun bent voor toxoplasmose? Wat neem je mee in je bevallingskoffertje? En hoe bereid je je best voor op die bevalling? Maar ook: is het normaal dat je zo emotioneel bent, dat je constant zit weg te dromen of dat je de kriebels krijgt van iedereen die zomaar aan je buik wil komen? ;-) 

Ook de eerste weken ná de bevalling kan je trouwens rekenen op de nodige tips. De kalender is met andere woorden de ideale metgezel voor een wel heel spannende periode in je leven!

Mijn zwangerschapskalender

Hier vind je meer informatie over de zwangerschapskalender.

Ben je zwanger, van plan binnenkort zwanger te worden, of wil je je zwangere zus/vriendin/collega/… verrassen met deze leuke zwangerschapskalender? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd, en wie weet valt er binnenkort een exemplaar in je brievenbus!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.