5398fi.jpg

WIN: Wij geven 5 Kidizoom Action Cams 180° van Vtech weg, t.w.v. 59,95€!

24/07/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Heb je actieve kids die er graag op uit trekken? Dan is de Kidizoom Action Cam 180° ongetwijfeld iets voor hen, want zo kunnen ze al hun avonturen makkelijk op beeld vastleggen. Foto’s, filmpjes, selfies: met deze action cam kan het allemaal, zélfs onder water! Perfect om mee te nemen op reis en al jullie zwembadavonturen vast te leggen dus.  Bovendien kan je er ook spelletjes op spelen (ook ideaal voor onderweg, denken wij dan!)

De Kidizoom Action Cam® 180° van VTech® is een supercool gadget voor stoere kids! Met deze compacte en multifunctionele camera maak je video's en foto's met tal van coole bewerkingen en effecten. Draai de cameralens 180° om te gekke selfies te maken, speel 3 stoere spellen of maak stop motion filmpjes. Gebruik de waterdichte behuizing om foto's onder water te maken of bevestig de camera op je fiets of skateboard en leg al je spannende avonturen vast, waar je ook bent!

Is zo’n Kidizoom Action Cam 180 ook iets voor jouw kroost? Vul dan vliegensvlug ons wedstrijdformulier in, en wie weet sleep jij er eentje in de wacht! Je kinderen zullen ongetwijfeld een gat in de lucht springen ;-).

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.