7133fi.jpg

Zalig nieuw boek: ‘Handleiding tot het perfecte (nu ja, net haalbare niveau van het) moederschap’

14/12/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

We hebben weer een nieuw boek in onze Mama Baas Boekenkast, en wat voor één! ‘Handleiding tot het perfecte (nu ja, net haalbare niveau van het) moederschap’ is een heerlijk boek voor elke doorwinterde mama, boordevol totaal onwetenschappelijke tips over het ouderschap.

‘Handleiding tot het perfecte (nu ja, net haalbare niveau van het) moederschap is dé opvoedingssurvivalgids voor ouders.

Parenting is a battlefield. Het is een soort fascinerend hindernissenparcours waaraan megaveel mensen willen deelnemen, maar waarbij de meesten onder ons een beetje verrast worden door de moeilijkheidsgraad. Vergelijk het met een nieuwe, megacoole attractie in een pretpark: iedereen wil erin, maar we beleven het allemaal anders. Er is altijd eentje die er onmiddellijk weer uit wil, er is eentje die bijna moet overgeven en dan heb je de enthousiastelingen die het allemaal fantastisch vinden en na een dolle rit nog een keertje willen.

Handleiding

In dit boek vind je een overzicht van de voornaamste hindernissen die je op dat geweldige parcours moet zien te overleven: jezelf bijvoorbeeld, je kinderen, maar ook andere ouders, de hobby's en de opvoeding van je kinderen. Hier en daar krijg je bruikbare tips en inzichten mee (en soms iets minder bruikbare). En dan hebben we de hilarische quotes, de toffe tests en dat zalige 'grote ouderstressbingospel' nog niet vermeld. Eén ding is zeker: dit boek is een must-have voor elke moeder: we're in this together!

Het boek is heel mooi vormgegeven en tovert ongetwijfeld een glimlach op je gezicht wegens oh zo herkenbaar allemaal. Als je het ons vraagt: een perfect kerstcadeautje – of gewoon een cadeautje voor jezelf natuurlijk ;-).

Meer info over het boek vind je hier.