4198fi.jpg

Jongen van vijf krijgt briefje van opa uit de hemel

4/10/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Ook kleine kinderen kunnen rouwen en mensen missen. Zoals de Duitse Phil (5). Hij schreef, samen met zijn mama, een brief naar zijn opa in de hemel om te vragen hoe het daar was en om te vertellen dat hij hem miste.

BRIEF PHIL OPA

‘Ik hoop dat iedereen lief voor je is’, schreef de jongen. Het briefje werd aan een ballon gehangen en vervolgens steeg de ballon op ‘richting hemel’.

Een paar dagen later lag er een brief in de brievenbus: van ‘opa uit de hemel’ voor Phil. De mama van Phil las hem de brief voor:

“Lieve Phil,

Je ballon is zo hoog gevlogen dat hij is toegekomen in de hemel. Gelukkig kon ik hem nog net op tijd pakken. Ik geef je deze knuffelbeer om je te troosten wanneer je verdriet hebt. Maak je maar geen zorgen: ik maak het goed, maar ik mis jou ook heel hard.

Veel liefs,

jouw opa”

Volgens mama Manuela barstte de kleine jongen uit in tranen. “Hij had echt moeite om het overlijden van zijn opa een plaats te geven. Hij praatte voortdurend over hem, hij had veel verdriet. Na de brief is dat verdwenen, maar de beer gaat wel overal mee naartoe.”

Zo schoon, dat grijpt naar de keel.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes