8098fi.jpg

WIN het Mama Baas Slaapwel Spel mét Mustela massagebalsem

22/04/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Bedtijd. Tijd om te gaan slapen. Oogjes toe. Iets wat kinderen niet altijd even graag horen. Wat zullen ze ook allemaal niet missen als ze hun ogen sluiten? Behalve dan dat jij 5 minuten later knock-out in de zetel hangt ;-).

Maar slaap is nu eenmaal zo hard nodig – euhm, jou moeten we niet meer overtuigen zeker :-)? Dus: ook voor kleine lijfjes. Dan kan je het in-bed-stop-moment maar beter extra plezant maken. Enter: het Slaapwel Spel van Mama Baas.

Slaapwel Spel

Quality-time voor de oogjes toe gaan

Slapengaan wordt een momentje om naar uit te kijken. Met een paar leuke doe-opdrachtjes die je kind (en jou als ouder) lekker relax maken. Zo creëer je jullie eigen, fijne slaaproutine om de dag lekker zen af te sluiten.

Het Slaapwel spel helpt je om samen op een speelse manier technieken zoals massage, reflexologie en buikademhaling te ontdekken. Even aan de wijzer draaien, genieten van enkele ontspannende handelingen en spelletjes en je merkt hoe je enkele minuutjes bewust met elkaar verbindt … en vooral tot rust komt.

En een plezant extraatje: er hoort een origineel slaapmaskertje bij voor zoete dromen.

Kortom: slapengaan wordt kinderspel :-).

Massage baby Mustela

Zachte massage

Bij een van de opdrachtjes in het spel geven jullie elkaar een heerlijke voetmassage. Maak dat momentje helemaal af met massagebalsem, zoals die van Mustela, superzacht en aangenaam – maar té graag gebruikt door iedereen in huis hier.

De olie-gel textuur laat de balsem wegsmelten op de huid en zorgt voor een zijdezacht, soepel en gehydrateerd velletje achteraf. En laat een lekker én natuurlijk geurtje achter.

Want de massagebalsem is gemaakt volgens een 100 % natuurlijke formule met bio avocado-olie – waarmee trouwens nog verschillende andere balsems gemaakt zijn – en is bio-gecertificeerd. Het potje even duurzaam, want het is 100 % gerecycleerd (behalve het deksel) en recycleerbaar.  

De massagebalsem is perfect geschikt voor alle kindjes, ook voor baby’s. Je kan hem perfect 1 keer per dag smeren op droge, niet-geïrriteerde plekken op de huid van je kleintje. Ook baby’tjes genieten van de zachte aanrakingen bij een massage. Weetje: als je je kindje insmeert voor het in bad gaat, zal het product veranderen in reinigingsmelk bij contact met water. 2 vliegen in 1 klap :-).

Extra massagetip: wrijf of duw vooral op de kussentjes net onder tenen. Dat doet deuheeeeuuugd!

WIN het Slaapwel Spel mét massagebalsem

Wil je samen met je kindje lekker zen worden voor het slapengaan? Wij mogen 5 Slaapwel Spellen mét massagebalsem van Mustela weggeven. Neem snel deel aan onze wedstrijd!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

 

Slaapwel Spel

Slaap lekker!

Het Slaapwel Spel is een leuk en speels gestolen momentje voor het slapengaan. Het maakt je kindje rustig, zodat het zonder zorgen en vlotjes – hopelijk – onder de wol kruipt. En ’t is eens iets anders dan een verhaaltje voorlezen. Leuk toch?

Je speelt het spel per 2, 3 of 4. 2 spelers zijn ideaal, anders duurt de pret voor bedtijd net iets té lang (ahum). Speelduur: 2 minuutjes tot …

Elke speler draait de wijzer rond. De afbeelding waarop de wijzer tot stilstand komt, geeft een ontspannende opdracht aan die je uitvoert.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Mustela. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.