sterke wil driftbui meisje

Voor alle ouders die een kind met een sterke wil opvoeden

26/12/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Als je een kind met een sterke wil hebt, is dat niet altijd gemakkelijk. Dat weet Jessica Urlichs ook, en ze deelde een hartverwarmend filmpje met mooie woorden over die zogenaamde “wilde kinderen”:

‘Dit gedicht is voor iedereen die een “wild kind” heeft. 

Misschien heb je een wild kind. Een kind dat zegt waar het op staat. Een kind dat niet luistert. Een kind dat geen geduld heeft. Een kind dat alles zelf wil doen en dat geen hulp nodig heeft. Een kind dat koppig is. Een kind dat je de kast op jaagt. Een kind dat door buitenstaanders “stout” wordt genoemd, waarbij ze met hun ogen rollen. Een kind dat als “moeilijk” wordt gelabeld. Een kind dat vaak roept of huilt. 

Maar vaak wordt er vergeten dat deze kinderen niet echt wild zijn. Het zijn kleine mensen die leren en die eigenlijk gewoon nog maar een kind zijn. Ze zijn gevoelig, ze hebben een sterke stem en zullen met hun groot hart opstaan tegen wat fout is. Ze zullen onze manier van denken in vraag stellen. Ze zijn zachtaardig en moedig. Ze hebben ons uitgekozen om hen te leiden in een wereld die soms koud aanvoelt. 

Misschien lijken ze nu moeilijk, maar ze zullen de manier waarop we leven veranderen. Er ligt zoveel moois in het verschiet, dat zal je zien, en ze hebben zoveel te geven.’  

@jessicaurlichs Do you have a ‘wild child’? Me too. Sending you coffee and strength, but I see you also, watching them shine and not wanting to dim that sparkle. I see you, proud and also defeated. I see you defending them to the ends of the earth at times because you see them for who they are, and they need you too, always, because sometimes others won’t. And the world needs them ♥️ You can find the print of these words on my Etsy store x #wildchild#momtok#babytok#toddlersoftiktok#motherhoodpoetry♬ The Wild Child by Jess Urlichs - Jessica Urlichs

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes