VTech

Spelen én iets bijleren met deze 5 toppers van VTech (die je ook kan winnen!)

19/10/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Spelen is meer dan zomaar de tijd wat doden voor kinderen. Al spelend leren ze bij over de wereld rondom hen en over zichzelf. Door het juiste speelgoed aan te bieden, kan je dat leren nog wat extra stimuleren. Fijn spelen én nog iets bijleren ook: van een win-win gesproken. We kregen vijf leuke items van VTech om je kind(je) extra uit te dagen. Onze kids testten ze met plezier uit – en we mogen ook telkens een exemplaar weggeven!  

High Tea met Tante Sophie (1,5 – 6 jaar)

Tijd voor een lekker kopje thee – en dat smaakt natuurlijk net iets beter met een heerlijk cakeje erbij. Deze High Tea met Tante Sophie-set nodigt je kindje uit om de leukste rollenspellen te spelen: kantel de theepot om thee te schenken, versier de cakejes en luister ondertussen naar vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes waarbij je kindje alles leert over kleuren, vormen en cijfers. 

De kleurrijke vormgeving stimuleert het spelen van een rollenspel, terwijl de motorische vaardigheden en de oog-handcoördinatie bevorderd worden bij het schenken met de theepot en het spelen met de cakejes en de kopjes. Bovendien stimuleren de zinnetjes en liedjes de taalontwikkeling en laten ze je kind kennismaken met vormen, kleuren en cijfers! 

VTech

Lune (2) testte de High Tea met Tante Sophie uit: 

‘Deze set was echt een hoogtepunt voor onze dochter Lune. De interactieve theepot maakt een heus spektakel van het uitschenken van de thee (o.a. door het geluid van stromend water bij het uitschenken). Maar pas op, want als je de theepot scheef houdt, dan heb je na een tijdje geen thee meer over. Snel een verse pot thee maken dan maar! Doordat je de kleur van de thee telkens kan combineren met een bepaalde cupcake, worden kleuren spelenderwijs aangeleerd. En aangezien er twee kopjes zijn in de set, krijgt mama gelukkig ook een kopje :-).’ 

 

Wonderlijk Wafelijzer (1,5 – 6 jaar)

Zin in een lekkere wafel? Luister naar de aanwijzingen van dit Wonderlijk Wafelijzer om verschillende soorten wafels te bakken, en versier ze daarna met de lekkerste toppings. Door op de toetsen te drukken of aan de knop te draaien kan je naar vrolijke reacties, grappige geluiden en gezongen liedjes luisteren waarbij je kindje spelenderwijs kennismaakt met cijfers, kleuren en fruitsoorten. 

De grappige geluiden, gezongen liedjes en kleurrijke vormgeving prikkelen de fantasie en moedigen het spelen van een rollenspel aan. Door de wafels in het wafelijzer te leggen en op de toetsen te drukken en aan de bakstandknop te draaien worden de motorische vaardigheden ontwikkeld, en je kindje maakt spelenderwijs kennis met cijfers, kleuren en nieuwe woorden. 

VTech

Lune (2) testte het Wonderlijk Wafelijzer uit:

‘Zo leuk dat Lune nu ook zelf haar wafels kan maken. Het is even puzzelen om de wafels in het ijzer te krijgen, maar daarna kan het bakken beginnen. Tijdens het bakken wordt tellen tot vier spelenderwijs aangeleerd. En als finishing touch krijgt elke wafel een lekkere topping. Sinds we dit interactief wafelijzer in huis hebben, hebben we nog nooit zoveel wafels gegeten! ;-)’ 

 

 

 

 

Marco’s Pizzaparadijs (3-6 jaar)

Mamma mia! Met Marco's Pizzaparadijs kan je de lekkerste pizza’s maken. Luister goed naar de bestelling en volg daarna de instructies om een overheerlijke pizza te bakken met verschillende toppings. Je kan de temperatuur instellen en de oven sluiten, terwijl er grappige geluiden, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen zijn. 

Deze pizzakar prikkelt de fantasie en nodigt je kindje uit om een rollenspel te spelen, terwijl de motorische vaardigheden ontwikkeld worden én je kindje spelenderwijs kennismaakt met cijfers, kleuren en verschillende etenswaren. 

VTech

Ella (3,5) testte Marco's Pizzaparadijs uit:

'Ella helpt mij met veel plezier in de keuken om verse pizza te maken. Haar hart maakte dan ook een sprongetje van vreugde toen ze de pizzakar te zien kreeg. Ze luistert naar bestellingen, steekt pizza's in de oven en serveert ze ons vol trots. Van ’s morgens vroeg tot net voor het slapen krijgen we nu pizza met onder meer paprika, olijven of salami voor onze kiezen, en liefst nog allemaal tegelijkertijd. Ook Victor (1,5) is grote fan. Hij rijdt het liefst het hele huis rond met de kar.'
 

 

 

Game & Leer Laptop (3 – 7 jaar)

De Game & Leer Laptop kan overal mee naartoe worden genomen en staat garant voor urenlang game- en leerplezier. Je kindje kan zelfstandig op avontuur en ontdekt de letters van het alfabet, de cijfers, vormen, dieren, Engelse woorden en nog veel meer. Op het lcd-scherm worden vrolijke animaties getoond, en je kindje kan een eigen karakter en achtergrond creëren. 

Door de uitdagende activiteiten maakt je kindje kennis met letters en nieuwe woorden, zowel in het Nederlands als in het Engels, wat de taalontwikkeling bevordert en de woordenschat vergroot. Ook rekenvaardigheden worden bevorderd, door kennis te maken met cijfers, vormen en eenvoudige rekensommen. Daarnaast maakt je kindje spelenderwijs kennis met gezonde etenswaren zoals fruit en groenten én bevordert het gebruik van de laptop de oog-hand coördinatie. 

VTech

Ella (3,5) testte de Game & Leer Laptop uit:

'Niets leuker dan samen in de zetel te zitten: ik met mijn laptop, Ella met haar Game & Leer Laptop. Ze kopieert graag mijn gedrag en gaat helemaal op in dat rollenspel. Dan krijg ik te horen: 'Ik ben een mama, en ik moet naar mijn werk!' Daarnaast is het ook fijn educatief speelgoed voor onderweg, handig om mee te nemen!' 

 

 

Alfabet Touch Tablet (4 -7 jaar)

Lezen en leren zijn leuk! Met de 13 dubbelzijdige kaarten van deze Alfabet Touch Tablet leert je kind de letters van het alfabet, letterklanken en woorden. Door met je vinger op de woorden te dikken of over de tekst te geven kan je ze makkelijk lezen. En er is ook een leuke quiz om je kennis van woorden te testen. 

De tablet bevordert het leren lezen en zelfstandig spelen en vergroot de woordenschat. Je kind maakt kennis met letters, fonetische klanten, voorwerpen, dieren, etenswaren en meer. 

Alfabet Touch Tablet

Thieu (bijna 6) testte de Alfabet Touch Tablet uit:

‘Onze Thieu zit in het eerste leerjaar. Hij houdt van uitdagingen en leerrijke spelletjes, en momenteel is hij helemaal gebeten door lettertjes. De Alfabet Touch Tablet is hier ideaal voor: hij leert zo het alfabet, leert klanken te herkennen en stap per stap ook lezen. Concentratie is hier nog een hele uitdaging en daarom is dat spelenderwijs leren ideaal voor hem. Naast de leerrijke invulling zijn er ook tal van leuke zoekspelletjes waar hij zich volop in kan uitleven.’
 

Win! 

Leuk nieuws: we mogen deze vijf items ook allemaal weggeven! Vul snel onderstaand wedstrijdformulier in, laat ons weten welk item jij het liefst wil winnen en wie weet sleep je binnenkort je favoriete VTech-speelgoed in de wacht! 

Vul vóór 6 november 2023- 23u59 onderstaand wedstrijdformulier in.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Vtech. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes