6206fi.jpg

Waarom Mama Baas samenwerkt met Yongo

1/10/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Mama Baas wil het leven van de jonge ouder op allerlei manieren makkelijker maken. Dat doen we onder meer door logische partnerships aan te gaan met partners die onze ouders een dienst kunnen verlenen. En Yongo past wat ons betreft perfect in dat plaatje.

Over Yongo

Als ouder wil je het beste voor je kindje. Je wil ervoor zorgen dat jouw kind een rooskleurige toekomst heeft, met alle mogelijkheden om zich te ontplooien, ook financieel.

De meeste ouders beginnen daarom te sparen voor hun kindje, zodat ze een mooi bedrag bijeen hebben als hun spruit volwassen is en aan een eigen leven begint. Want we moeten er geen doekjes om winden: het leven is duur. En extra financiële hulp van je ouders is meer dan welkom om goed te starten aan het volwassen leven.

Een spaarrekening openen voor je kind is voor veel ouders de meest logische stap om een kapitaal op te bouwen. Maar is dat vandaag nog wel de beste oplossing? Het rendement ligt erg laag en je kind is er helemaal niet bij betrokken.

Daarom raden wij aan om Yongo te overwegen. Daarmee kan je sparen of beleggen via een spaarverzekering van tak 21 of een beleggingsverzekering van tak 23. Het rendementspotentieel ligt hoger dan bij een spaarrekening en je krijgt een heleboel extra voordelen.

Een voordeel: familie en vrienden kunnen heel eenvoudig meesparen op Yongo voor later. Grootouders, meter en peter, ... bouwen zo mee aan een mooie toekomst voor jouw kind. En gedaan met de nutteloze cadeaus, die je wel wil maar niet durft weg te gooien ;-)

Heb je al een geboortelijst, maar wil je mensen vrij laten om het bedrag te geven dat ze zelf willen? Dan is Yongo een handige oplossing. Familie en vrienden storten heel makkelijk op je Yongo.

Benieuwd? Neem een kijkje op www.yongo.be.

tekening zwanger koppel