7673fi.jpg

WIN: 2 waardebonnen t.w.v. €250 voor een vakantie in een Intersoc-hotel!

6/10/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Niets zo leuk als samen op reis gaan, toch? Als alles dan ook nog eens in het teken van je gezin staat, mét veel aandacht voor kinderen, dan wordt het nog net dat tikkeltje extra genieten. En da’s exact wat je van een vakantie met Intersoc kan verwachten.

Met kinderen op reis gaan, het kan een heuse uitdaging zijn. Maar bij Intersoc wordt aan alles gedacht, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten. Zo hebben de hotels heel wat baby- en kindermateriaal ter beschikking. Denk maar aan verzorgingskussens, kinderbedjes, babybadjes, kinderstoelen … Da’s heel wat gesleur uitgespaard!

Bovendien is er ook baby- en kinderopvang voorzien – zo kunnen kinderen vanaf drie jaar skilessen volgen met Nederlandstalige ski-monitoren of kunnen je kids terecht in de kinderclub. ’s Avonds is er animatie voorzien (hoera voor een rustige maaltijd!) en kan je daarna nog even ontspannen in de bar terwijl monitoren aan de kamerdeur luisteren en je verwittigen mocht dat nodig zijn.

Heel handig: je kan overal in je eigen taal terecht. De gepassioneerde medewerkers doen er alles aan om je (in het Nederlands) een fantastische vakantie te bezorgen, inclusief smaakvolle én gezonde gerechten. Er is ook gratis medische verzorging ter plaatse. En héél mooi meegenomen: buiten de schoolvakanties reizen kids onder de zes jaar gratis mee. Woopwoop!  Last but not least: je kan tot 45 dagen voor vertrek je reis annuleren voor slechts €30 per persoon. Geen coronastress dus!

Ook zin in een vakantie met Intersoc? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd, want we mogen twee waardebonnen t.w.v. elk €250 weggeven voor een vakantie naar een Intersoc-hotel naar keuze!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes