7639fi.jpg

15 bekende vrouwen die (opnieuw) mama werden na hun veertigste

5/06/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Je hoort het steeds vaker: vrouwen die er op latere leeftijd voor kiezen om (opnieuw) mama te worden. En ook bij de celebs zijn er heel wat vrouwen die er na hun veertigste voor kozen om (nog) een kindje te krijgen:

1. Wendy Van Wanten

Wendy had al twee zonen (Dylan en Clément) toen ze samen met Frans dochter Estelle kreeg in 2008. Ze was toen 48.

Wendy

2. Joke van de Velde

In 2021 beviel Joke van de Velde op haar 41ste van haar eerste kindje, zoontje Luca.

Joke

3. Janet Jackson

In 2017 werd Janet Jackson mama van zoontje Eissa, de zangeres was toen 50. Kort daarna gingen zij en haar man Wissam Al Mana uit elkaar.

Janet

4. Susan Sarandon

De actrice Susan Sarandon werd op haar 39ste voor het eerst mama van dochter Eva, samen met Franco Amurri. Daarna kreeg ze met Tim Robbins nog twee zonen: Miles werd geboren toen ze 42 was, Jack volgde toen ze 45 was.

Susan

5. Iman

Iman was 45 toen ze samen met David Bowie dochter Alexandria ‘Lexi’ Zahra Jones kreeg.

Iman

6. Kelly Preston

Kelly Preston en haar man John Travolta kregen in 1992 een zoontje, Jett. In 2000 volgde dochter Ella Bleu. Jett kwam helaas om het leven op zijn zestiende. In 2010 verwelkomden Kelly en John daarna zoontje Benjamin, zij was toen 48. Helaas overleed de actrice een paar jaar geleden aan borstkanker.

Kelly

7. Halle Berry

De actrice Halle Berry werd voor het eerst mama toen ze 41 was, ze kreeg toen samen met haar ex Gabriel Aubry dochtertje Nahla. Toen ze 47 was kreeg ze met haar intussen ex-man Olivier Martinez een zoontje, Maceo.

Halle

8. Gwen Stefani

De zangeres Gwen Stefanie en haar toenmalige man Gavin Rossdale hadden al twee zoontjes, Zuman en Kingston, toen ze op haar 44ste verrast werden door een derde zwangerschap. Gwen beviel toen van een derde zoontje: Apollo Bowie Flynn.  

Gwen

9. Geri Halliwell

De voormalige Spice Girl Geri Halliwell kreeg in 2006 dochtertje Bluebell Madonna met haar ex Sacha Gervasi. In 2017 volgde zoontje Monty op haar 44ste, met haar man F1-tycoon Christian Horner.

Geri

10. Naomi Campbell

Topmobel Naomi Campbell verwelkomde in 2021 een dochtertje. Ze was toen net geen 51 jaar.

Naomi

11. Eva Mendes

Samen met haar man Ryan Gosling mocht de actrice Eva Mendes twee dochtertjes verwelkomen: Esmeralda op haar 40ste en Amada op haar 42ste.

Eva

12. Cameron Diaz

Een paar jaar kregen Cameron Diaz en haar man Benji Madden een dochtertje, Raddix. De actrice was toen 47.

Cameron

13. Nicole Kidman

Nadat Nicole Kidman geconfronteerd werd met een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, adopteerde ze samen met haar ex-man Tom Cruise twee kinderen: Bella en Connor. Met haar huidige man Keith Urban kreeg ze nog twee dochters, Sunday Rose toen ze 41 was en Faith Margaret volgde drie later met de hulp van een draagmoeder.

Nicole

14. Celine Dion

De weg naar het ouderschap was niet evident voor Celine Dion en haar man René Angélil. Na zoon René Charles in 2001 kregen ze in 2010 na een lange lijdensweg de tweeling Nelson en Eddie. De zangeres was toen 42. In 2016 overleed haar man René aan keelkanker.

Celine

15. Hilary Swank

Hilary Swank had al jarenlang te kampen met vruchtbaarheidsproblemen en raakte op haar 48ste eindelijk zwanger. Eerder dit jaar beviel de dolgelukkige actrice van een tweeling. 

Hilary Swank

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes