7394fi.jpg

Webinar ‘Mama Baas Talks’: Het wat, waarom en hoe van een geboorteplan

28/04/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Vorig jaar waren jullie massaal present op onze webinars, dus we zijn heel blij om jullie een nieuwe reeks Mama Baas Talks te kunnen aanbieden. We selecteerden vijf interessante thema’s, en vijf sprekers zullen hun expertise op een toegankelijke manier proberen over te brengen. Het thema van de eerste webinar op de planning: een geboorteplan.

Dankzij onze partner Parentia kunnen we de Mama Baas Talks gratis aanbieden.

Parentia, uitbetaler van je Groeipakket, zorgt niet alleen voor de stipte uitbetaling van je Groeipakket, maar ondersteunt elke ouder ook bij de gezinsadministratie, zodat jij als moeder of vader je kan focussen op wat echt telt. Ook tijdens de zwangerschap kan  je al rekenen op Parentia: vraag snel je startbedrag aan t.w.v. €1.214,49!

Inschrijven is verplicht en kan via onderstaande link. Snel zijn is de boodschap!

Je kan het webinar ook op een later tijdstip herbekijken: na inschrijving krijg je daarvoor een link.

Het wat, waarom en hoe van een geboorteplan

Je verwacht een baby. Een mooie, intense ervaring waar je je best goed op voorbereidt. Vroedvrouw Elke Notebaert helpt (toekomstige) ouders die een baby verwachten tijdens de zwangerschap en bereidt hen voor op een mooie geboorte-ervaring. 

Tijdens dit webinar legt ze uit hoe een vroedvrouw kan helpen, of een zwangerschapscursus nuttig is en wanneer je dit volgt. Vervolgens gaat ze dieper in op het geboorteplan. Wat is het, hoe stel je dit op en hoe nuttig is het? 

Deze webinar gaat door op woensdag 5 mei om 20u. Inschrijven is gratis, maar verplicht en kan via deze link.