Chrissy Teigen

Chrissy Teigen deelt zwangerschap én opluchting

14/08/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Model Chrissy Teigen en haar man, zanger John Legend, verwachten opnieuw een kindje. De zwangerschap komt twee jaar nadat ze hun ongeboren zoontje Jack verloren.

Begin augustus 2022 liet Chrissy Teigen (36) via Instragram weten dat ze opnieuw zwanger is. Met een foto van haar bolle buik deelt ze het goede nieuws met haar volgers (en de media).

Elke keer dat ze het hartje van haar baby hoort kloppen, slaakt ze “een zucht van verlichting”, laat Teigen weten.

Chrissy Teigen

“De laatste jaren waren een waas van emoties, om het nog licht uit te drukken, maar ons huis en onze harten zijn weer gevuld met vreugde. 1 biljoen spuitjes later (in mijn been laatst, zoals je kan zien) is er een nieuw kindje onderweg.

Bij elke doktersafspraak zei ik tegen mezelf ‘ok, als het vandaag gezond is, kondig ik het aan’, maar dan slaak ik een zucht verlichting als ik het hartje hoor kloppen en besluit ik dat ik nog altijd te nerveus ben.

Ik denk niet dat ik ooit nog wegga na een consultatie met meer opwinding dan zenuwen, maar tot nu toe is alles perfect en mooi en ik voel me hoopvol en fantastisch. Ok, phiew, het is zo moeilijk geweest om dit zo lang te verzwijgen.”

Veerkracht versterkt

De aankondiging komt er ongeveer twee jaar nadat het bekende Amerikaanse koppel afscheit moesten nemen van hun derde kindje. Hun zoontje Jack kwam levenloos ter wereld na complicaties tijdens de zwangerschap. Eerder in 2022 omschreef John Legend dat zwangerschapsverlies in The Guardian als “een tragedie”.

“Maar ik denk dat het onze en veerkracht heeft versterkt, want we waren er voor elkaar. We kwamen er zekerder uit over wie we zijn als koppel en als gezin”, zei hij.

Via ivf

Chrissy Teigen liet in haar post op Instagram niet weten hoe lang ze al zwanger is en wanneer de baby precies verwacht wordt. Maar in mei 2022 kondigede ze aan dat ze net een nieuwe ivf-poging achter de rug had in de hoop zwanger te worden van een vierde kindje.

 

Bron: Huffington Post

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes