kartonnen display

Geniaal: mama zet kartonnen display van zichzelf in om even ongestoord uit de kamer te kunnen verdwijnen

9/07/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Een Japanse mama heeft volgens ons dé lifehack der lifehacks gevonden. Haar zoontje (1) begon telkens te huilen als ze de kamer verliet, en dus vond Fuki Sato er niet beter op dan een levensgrote kartonnen display van zichzelf in huis te halen. Waarom zijn we daar zelf nog niet op gekomen?! 

In een filmpje, gemaakt door de papa van de kleine jongen, is te zien hoe Fuki Sato in de keuken aan het werk is terwijl haar zoontje aan het spelen is. Wanneer hij afgeleid is door de televisie, haalt ze de kartonnen versie van zichzelf boven en glipt ze uit de kamer. De papa probeert zijn lach in te houden wanneer de peuter rond zich kijkt en tevreden lijkt omdat zijn mama in de keuken is. Het duurde uiteindelijk 20 minuten voordat het jongetje doorhad dat zijn mama er niet écht was. Geniaal, toch? 

De papa schreef bij het filmpje: ‘Het is lastig, want mijn zoontje huilt elke keer dat zijn mama uit zijn blikveld verdwijnt. Daarom wou ik eens experimenteren om te zien wat er zou gebeuren als we een levensgroot display van zijn mama zouden inzetten. En kijk: het duurde 20 minuten voordat hij iets doorhad. Ik haalde intussen een tweede display in huis. We hebben er nu eentje waarop zijn mama rechtstaat, en eentje waarop ze glimlachend op haar knieën zit. Misschien komen ze nog wel van pas!’ 

Display

 

Bron: Daily Mail

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes