7426fi.jpg

Heerlijk eerlijk, nieuw boek: ‘Bij mij zou het niet waar zijn’

3/05/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Dacht je na je bevalling meteen weer aan het sporten te gaan? Of had je verwacht dat je seksdrive drie weken na de bevalling weer hersteld zou zijn? Think again! In het boek ‘Bij mij zou het niet waar zijn’ beschrijft Elle De Leeuw typische situaties tijdens het moederschap die volledig anders liepen dan eerst gepland. Want ja, het ouderschap is nu eenmaal een verrassing op zich.

Elle vertelt op een komische manier over 23 situaties die volledig anders liepen dan ze verwacht had. Eerlijke, herkenbare en hilarische anekdotes die duidelijk maken dat je het ouderschap niet kunt plannen. Het perfecte boek voor aanstaande ouders die op dat moment nog denken ‘Bij mij zou het niet waar zijn’, of voor ouders die ondertussen al aan den lijve hebben ondervonden dat het dus allemaal tóch waar is en zich 100% herkennen tijdens het lezen van dit boek. Bij een kopje koffie of thee dat ze zonet voor de vijfde keer opwarmden uiteraard.

Bij mij zou het niet waar zijn

Dit boek is tegelijkertijd de ideale voorbereiding op het ouderschap zoals het echt is, maar misschien voor sommigen een ludieke vorm van anticonceptie, mocht het daar nog niet te laat voor zijn. Het boek bevat prachtige illustraties van Tasja Van Rymenant die de hilarische situaties mooi in beeld brengen. Heerlijk eerlijk, herkenbaar én hilarisch.

Klik hier voor meer informatie over het boek.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes