Miranda Kerr & Orlando Bloom

Hoe Orlando Bloom en Miranda Kerr een succes maken van hun co-ouderschap

26/07/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Model Miranda Kerr en acteur Orlando Bloom mogen dan al negen jaar uit elkaar zijn, toch blijven ze voor altijd met elkaar verbonden. Het ex-koppel heeft samen een zoon, Flynn (11), over wie ze co-ouderschap hebben. In een recent interview met Vogue Australia vertelde Kerr hoe ze dat succesvol laten verlopen. 

Miranda Kerr en Orlando Bloom gingen in 2013 uit elkaar. De twee vonden ondertussen allebei het geluk bij een nieuwe partner: Miranda Kerr is getrouwd met Evan Spiegel, de CEO van Snapchat, met wie ze intussen ook twee zonen heeft, terwijl Bloom getrouwd is met zangeres Katy Perry en een dochtertje met haar heeft. 

Zoon Flynn wordt opgevoed in co-ouderschap en volgens Kerr verloopt dat heel harmonieus. Zo vertelde ze aan Vogue Australia: “Co-ouderschap met Orlando en Katy (Perry) is iets waar ik heel gelukkig mee ben. Op de dag dat Orlando en ik besloten uit elkaar te gaan, zei ik: ‘luister, wat we ook doen, we moeten de noden van Flynn altijd vooropstellen. Niet de onze.’ Dat is tot op vandaag de manier waarop we beslissingen nemen.” 

“Familie is mijn prioriteit nummer één. Dan volgt mijn werk, mijn bedrijf – dat voelt ook een beetje als mijn kindje – en dan pas, helaas, mijn vrienden. Maar die prioriteiten evolueren met de tijd.” 

Ook in het verleden liet Kerr zich al positief uit over Orlando en Katy. Zo vertelde ze in een interview in The Drew Barrymore Show: “Het is een fantastisch voorbeeld van hoe we er allemaal samen voor zorgen dat alles vlot verloopt en hoe we de toon zetten voor iedereen.” 

“Ik ben dol op Katy en ik ben gewoon blij dat Orlando iemand heeft gevonden die hem gelukkig maakt. Uiteindelijk is dat het allerbelangrijkste voor Flynn: dat hij een gelukkige vader en een gelukkige moeder heeft. Ik ben zo dankbaar dat Orlando en Katy elkaar gevonden hebben, dat ik mijn geweldige echtgenoot ben tegengekomen en dat we allemaal respect hebben voor elkaar.”