5540fi.jpg

Ik leer zoveel van mijn kinderen

20/12/2023

Ik probeer mijn kinderen zoveel mogelijk bij te brengen, want kinderen leren nu eenmaal van hun ouders. Maar ook het omgekeerde geldt: ik leer ontzettend veel bij van mijn kinderen. Elk op hun eigen manier laten ze mij groeien…

Wat mijn zoontje me leert

Van jou, kleine man, leer ik hoe makkelijk het is, houden van onvoorwaardelijke vrolijkheid en guitigheid. Hoe bevredigend het is, mensen te begroeten en toe te lachen alsof iedereen gelijk is en er geen verschil bestaat, zoals het zou moeten zijn. Jij, kleine vent, leert mij open te leven en vrolijk te zijn. Door jou wil ik dansen alsof er niemand kijkt, zingen zo luid ik kan, houden van iedereen en genieten van elke dag. Zo vrij als een kleurrijk vogeltje ben jij.

Wat mijn dochter me leert

Van jou, grote muis, leer ik hoe ik dapper kan zijn. Je leert me je grenzen, je handleiding – en zo ook de mijne. Je hoogtes en laagtes houden me die spiegel voor die mijn voeten terug op de grond brengen. Door jou leer ik dat zachtheid meer bereikt dan stoerheid en dat er door die zachtheid meer stoer uit jouw groeiende lijfje komt dan ik ooit gedacht had dat erin zat. Door jou leer ik dat loslaten noodzakelijk is om te groeien voor jou en voor mij. Want jij bent mij en toch zo onvoorwaardelijk jij.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes