kerst

Jingle bells: 10 leuke cadeau-ideeën voor mama’s uit onze webshop (mét korting!)

12/12/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

We mogen ons stilaan weer beginnen opmaken voor Kerstmis. Heerlijk: de kerstboom, de gezellige lichtjes, … En natuurlijk mogen ook de kerstcadeautjes onder die kerstboom daarbij niet ontbreken. Ben je nog op zoek naar leuke cadeau-ideeën, voor jezelf, je mama, je (schoon)zus of je bestie? Wij hebben op onze webshop heel wat leuke producten in petto! We zetten wat ideeën op een rijtje. Enneh … we hebben ook een kortingscode! 

1. Sweater 

Heb je ons nieuwste sweaters al gezien? We hebben een hele leuke met keuze uit mama van 1 / mama van 2 / mama van 3. Of wat dacht je van ‘Safe with Mum’? 

sweater

2. Koffiemok 

Koffie hoort er gewoon bij als mama, en dan smaakt die nog een tikkeltje meer in een toffe koffiemok. Onze nieuwste mok ‘PS I love you’ is bijvoorbeeld een toppertje! 

mok meter

3. Familieagenda voor 2023

We hebben er allemaal weleens last van, van dat fameuze mom brain. Maar met deze familieagenda’s kan je alles handig opschrijven, zodat je nooit meer iets vergeet. Pluspunt: de agenda’s zien er ook gewoon leuk uit!

agenda

4. Familieplanner 

Sporttrainingen, verjaardagen, speelafspraken, schoolreisjes, feestjes, afspraken met vrienden ... Er is zo veel te onthouden. Met onze familieplanner scoor je bij iedereen die graag alles onder controle heeft (of toch een béétje dat gevoel wil hebben) en tijd wil overhouden voor de leuke dingen in het leven!

familieplanner

5. Morse-armbandje Mama

Dit armbandje ziet er niet alleen leuk uit, hoe tof is het dat je zo een ‘geheime boodschap’ rond je arm draagt? “Jij bent mijn liefste mama” in morse: daarmee scoor je sowieso! 

armbandje

6. Mom milestone cards 

Een tof cadeau voor nieuwe mama’s: 30 leuke kaartjes die je in je eerste jaar als mama kan gebruiken, met herkenbare en grappige situaties. ‘Hoera! Voor de eerste kunnen douchen zonder dat de baby wakker werd!’ of ‘Yay, ik heb mijn koffie kunnen opdrinken toen die nog warm was!’ 

milestone cards

7. Scheurkalender 

Elke dag beginnen met een grappige of ontroerende quote? Yes please! Zo kan je dag al meteen niet meer stuk. Onze scheurkalender is elk jaar weer een schot in de roos.

scheurkalender

En pssssst, nog een kleine tip! Met de code MBADVENT322 krijg je momenteel 10% korting op je aankoop uit onze kerstcollectie voor papa's en mama's! De code is geldig t.e.m. 17 december.