wanddecoratie albelli

Mama in de bloemetjes: WIN wanddecoratie of verjaardagskalender t.w.v €75 en €30

3/05/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Puilt jouw smartphone ook uit van de foto's? Niet vreemd natuurlijk, want foto's brengen je zo terug naar de mooiste momenten samen met je gezin. Ideaal als je die fantastische herinneringen in je leefruimte kan hangen. Elke dag wel een glimlach op je gezicht. En goed nieuws: voor moederdag mogen wij 3 zo'n mooie fotocadeaus weggeven!

Vereeuwig jullie mooiste foto(‘s) samen - en waarom ook geen blooper ertussen ;-) - in een wanddecoratie.

Met je foto's kan je ook aan de slag voor een fijne, gepersonaliseerde verjaardagskalender. Zo heeft niemand nog een excuus om een verjaardag te vergeten :-).

WIN: wanddecoratie t.w.v €75 of verjaardagskalender t.w.v. €30

Wij mogen vouchers weggeven voor een albelli  wanddecoratie t.w.v €75 (1x) en voor een verjaardagskalender t.w.v. €30 (2x). Tijd om in je foto's te duiken!

Vul vóór 18 mei 2023 - 23u59 onderstaand wedstrijdformulier in. En wie weet maak je binnenkort een prachtige fotoherinnering.

Niet gewonnen, niet getreurd!

Je kan ook altijd de code MAMAISTHEBEST gebruiken. Daarmee krijg je 30 % korting op wanddecoratie en 25 % korting op fotoboeken*.

Als je bestelt vóór 8 mei 2023 krijg je het cadeau nog prima op tijd voor moederdag.

* Actie geldig tot 31 mei 2023.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner albelli. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.