6908fi.jpg

TEST: welk type back-to-school-mom of back-to-crèche-mom ben jij?

20/08/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

September lonkt. Tijd om je kids weer klaar te stomen voor de klas of opvang. Of jezelf, want heel wat te regelen voor je ze op pad stuurt, right? Misschien is het de allereerste schooldag, bye bye kleine peuter! En ook je portemonnee krijgt het zwaar te verduren, want opvang en school kosten wat. Hoe pak jij de start van het schooljaar en de naschoolse hobby’s – hallo, taxi mama? – aan? Vul onze test in en ontdek welk type back-to-school mama / back-to-crèche mama jij bent.

Benieuwd naar jouw terug-naar-school-aanpak

Staat dat boekentasje of die luierzak dagen op voorhand netjes klaar? Of is 31 augustus jouw signaal om in actie te schieten? Chill, we nemen het wel zoals het komt? Of organisation is key? Misschien een klein stresske toch? Zijn de naschoolse activiteiten en hobby's al geregeld? Hoe probeer jij de schooluitgaven in toom te houden?

schoolfotoboek

Ontdek welk type mama jij bent voor het back to school/crèche moment. Er hangt trouwens een leuk extraatje aan vast! We geven 10 examplaren van ons Schoolfotoboek weg – samen met Little Indians staken we dat in een fijn nieuw jasje.

Deze test is ondertussen afgelopen.

Duwtje in de rug

Gelukkig sta je er financieel niet helemaal alleen voor. Een uitbetaler van het Groeipakket (kinderbijslagfonds) helpt je een handje met enkele extra toeslagen die deel uitmaken van het Groeipakket. Zo is er bijvoorbeeld de Kinderopvangtoeslag, Kleutertoeslag, de Schooltoeslag en de Schoolbonus. Premies die je wat helpen om de kosten te dragen.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Parentia, uitbetaler van het Groeipakket (kinderbijslagfonds). Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Disclaimer Groeipakket