meisje kerstboom

TOP 10 foute kerstpakjes

2/12/2022

Kerst en cadeautjes, elk jaar gaan ze hand in hand. Helaas ligt er vaak ook goedbedoelde rommel onder de kerstboom. Gaf jij ooit een foutgecast pakje? En welk mottig kerstcadeau pakte jij ooit uit? 

Onze partner Yongo geeft een mooi kerstcadeau aan elke Mama Baas-volger: 50 euro voor elk kind*. Gebruik hiervoor de kortingscode BAAS.


De top 10 van de pakjes die je niet wil openmaken op 25 december: 


10. Misplaatste cadeaus:  een kreeftenkraker voor een vegetariër, een goeie fles whisky voor nonkel Frans die al vijf jaar bij de AA is, wollen sokken voor Emma met de gevoelige huid of een haakboek voor iemand die van breien houdt. 


9. Niet-goed-opgelet-pakjes: Je kent het wel, tante Mieke wou mee zijn met haar tijd en kocht een spelletje voor de Playstation 5. Helaas werkt dat spel niet op de Playstation 4 die jullie in huis hebben.  


8. Kledij: Kleren kiezen voor iemand anders? NO GO! (’t is al moeilijk genoeg om iets voor jezelf te kiezen, laat staan dat iemand anders dat voor je doet.)


7. Cosmetica: Tenzij je het vaste merk van de cadeau-ontvanger kent, is het onmogelijk om uit duizend geuren in de parfumerie de juiste uit te kiezen. Best op voorhand effe checken dus. 


6. Dat-heb-ik-al-cadeautjes: Iets krijgen wat je al hebt… En dan denken: ‘Zeg ik het of zeg ik het niet?’ Altijd een beetje gênant, toch? 

jongen met drum

5. Decoratie: Soms komt er een tante op het idee om wat decoratie voor de kinderkamer te kopen. Of nog erger, voor de living. Een gouden fotokader met verschillende vakjes of een spreuk voor aan de muur… 

4. Muziekinstrumenten:  Opletten met muzikanten in de familie. Voor je het weet zit er een goedkope synthesizer, speelgoeddrum of plastic blokfluit in het pakje van je kind! 


3. Dat-haal-ik-nooit-in-huis-cadeautjes: Altijd wel een plezante nonkel die je kind een cadeau geeft waarvan jij vorig kerstfeest zei dat je dat nooit in huis zou halen. Very funny… 


2. Cadeaubonnen: Really? Ze blijven standaard in de kast liggen tot ze vervallen zijn, worden vergeten of je vindt ze de dag na het feest al niet meer terug.   


1. Sokken en ondergoed: Helemaal bovenaan het lijst je pronkt dé klassieker der grootmoeders. Voor eens en voor altijd: sokken en ondergoed is geen cadeaumateriaal!  


Dat kan beter, toch? 
Om te vermijden dat je met een hoop ongewenste rommel opgescheept zit, kan je best op voorhand een lijstje bezorgen aan familie en vrienden die pakjes voor je gezin moeten kopen. 
Maar waarom denk je niet meteen op lange termijn? Aan de toekomst van je kind. Zo kan je met onze partner Yongo digitaal sparen of beleggen voor later. Op die manier kan je jouw kind een heel mooi cadeau schenken: een financieel steuntje in de rug om het grote-mensen-leven te starten. En er is meer. Ook de grootouders, peter en meter, tante en nonkels, ... kunnen hun steentje bijdragen door een centje te storten op het contract van je kind. En zo is Yongo meteen ook een mooi alternatief voor het traditionele envelopje!
Doe mee aan de leuke najaarscampagne en tel mee af naar kerst met Yongo! Onze partner Yongo geeft een mooi kerstcadeau aan elke Mama Baas-volger: 50 euro voor elk kind*. Gebruik hiervoor de kortingscode BAAS.

*Geldig bij het afsluiten van een nieuw levensverzekeringscontract voor je kind. Vanaf een minimumstorting van 10 euro. Tijdelijke actie geldig tem 31/01/2023

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Yongo van AG Insurance. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.
Yongo -  individuele levensverzekeringen Yongo Moon (tak 21), Yongo Star (tak 23. Deze producten zijn ontwikkeld door AG Insurance, worden eventueel verkocht door je tussenpersoon en zijn onderworpen aan de Belgische wetgeving. De algemene voorwaarden, informatiedocumenten en beheersreglementen zijn gratis beschikbaar op www.yongo.be. Het is noodzakelijk om deze documenten door te nemen vóór de aankoop van het financieel product. Voor klachten m.b.t. de producten, kan je terecht bij Dienst Klachtenbeheer (customercomplaints@aginsurance.be - Tel.: +32 (0)2 664 02 00), E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel. Als de oplossing die wij voorstellen geen voldoening schenkt, kan je het geschil voorleggen aan de Ombudsman van de verzekeringen (info@ombudsman.as - tel. 02 547 58 71), Meeussquare 35, 1000 Brussel. AG Insurance nv – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be. Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder codenummer 0079, onder controle van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel
 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes