Adam Sandler en Jennifer Aniston

Zo attent: Jennifer Aniston vertelt hoe Adam Sandler haar steunt na fertiliteitsproblemen

28/08/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Vorig jaar vertelde Jennifer Aniston openhartig over de fertiliteitsproblemen waar ze in het verleden mee te kampen had. In een interview met Allure onthulde de actrice dat ze jarenlang geprobeerd had om zwanger te worden en omschreef ze die periode als een moeilijke tijd in haar leven. 

Aniston gaf aan dat die moeilijke periode extra moeilijk werd gemaakt door de aanhoudende speculaties van de media. Die begonnen al in 2005, toen de actrice en Brad Pitt uit elkaar gingen. Ook al gaven de twee geen verklaringen over de reden van hun breuk, toch werd er gefluisterd dat ze uit elkaar waren omdat “zij weigerde kinderen te krijgen met hem”. 

In 2016 kaartte Aniston de problematiek al aan in een essay voor Huffington Post en verweet ze media het idee op te dringen dat vrouwen “niet compleet” en “niet gelukkig” kunnen zijn als ze “niet getrouwd met kinderen zijn”. En vorig jaar ging ze dus dieper in op de moeilijke weg die ze zelf had afgelegd. 

De actrice werd daarna overspoeld met hartverwarmende berichten. En het waren niet alleen haar fans over de hele wereld die hun steun betuigden, ze kon de voorbije jaren ook rekenen op de steun van haar entourage. Zo vertelde Aniston vorige week in The Wall Street Journal dat Adam Sandler en zijn vrouw Jackie haar elk jaar opnieuw een boeket bloemen sturen op Moederdag om te tonen dat ze aan haar denken en om hun liefde en steun te uiten. Wat een ongelooflijk hartverwarmend en attent gebaar! 

Jennifer en Adam leerden elkaar kennen als prille twintigers en speelden samen in de films Just Go With It, Murder Mystery en Murder Mystery 2. De twee bouwden in de loop der jaren een mooie vriendschap op, en dat blijkt dus ook uit het bewuste interview. Mooi! 

Jennifer Aniston en Adam Sandler

Meer lezen 

Jennifer Aniston heeft genoeg van zwangerschapsgeruchten

Pijnlijk: terwijl media speculeerden over zwangerschap, onderging Jennifer Aniston IVF-behandeling