7358fi.jpg

WIN een verzorgingspakket van Zeitschild t.w.v. €242!

22/04/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Binnenkort is het weer Moederdag, en wat is er dan leuker dan je mama of jezelf in de watten te leggen met zalige verzorgingsproducten? We hebben dan ook goed nieuws, want wij mogen van Zeitschild twee verzorgingspakketten weggeven, met een waarde van maar liefst €242 per pakket!

Zeitschild

Het Duitse Zeitschild staat synoniem voor een kwalitatief hoogwaardige dagelijkse verzorging met natuurlijke ingrediënten. De producten bevatten geen huidvreemde bestanddelen: stoffen met mogelijke schadelijke effecten, zoals emulgatoren, bewaarmiddelen, parfum, minerale oliën, siliconen en allergenen worden volledig gebannen.

Met hun productengamma mikken ze bij Zeitschild op de natuurlijke, gezonde huidstructuur. De producten bootsen de gezonde huidlipidenstructuur na, waardoor de natuurlijke barrièrestructuur van zelfs de meest gevoelige huid volledig wordt versterkt, hersteld én geregenereerd.

Zeitschild

Verzorgingspakket

Het pakket dat je kan winnen bestaat uit een cleansing lotion, een serum naar keuze, een dag- of nachtcrème (naar keuze) en een oogcontour crèmeserum.

De cleansing lotion verwijdert onzuiverheden en make-up, en versterkt de huid zowel van binnenuit als van buitenaf.

De serums zorgen voor een frisse en stralende look. Je hebt de keuze uit een huidgladmakende Active firming serum, een huidversterkende Anti Wrinkle serum of een huidverzachtende Active Relief serum.

De dagcrèmes bevatten een natuurlijke uva-filter en leggen een soort schild op je huid. Zo is je huid steeds beschermd tegen straling van daglicht, maar neem je toch vitamine D op.  De nachtcrème zorgt dan weer voor een optimale vochtbalans en gaat het verouderingsproces tegen.

De oogcontour crèmeserum tot slot biedt een langdurige oplossing voor donkere kringen en wallen, vermoeide oogleden en fijne lijntjes / diepere rimpels rond de ogen, iets wat zowat elke mama zal kunnen gebruiken lijkt ons ;-).

WIN!

Wil jij graag kans maken op zo’n verzorgingspakket? Vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier in!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes