4513fi.jpg

Als papa alleen thuis is met de kindjes …

8/02/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Papa’s en hun kindjes, dat is toch iets speciaals. Die stoere mannen blijken een peperkoeken hartje te hebben als het op hun mini’s aankomt. Niets zaliger als mama dan getuige te zijn van die wondermooie band tussen papa en zoon of dochter. Maar als papa alleen thuis is met de kindjes, dan verloopt dat vaak nét ietsje anders dan als mama erbij  is. En dat levert soms hilarische beelden op. Ach ja, als papa en de kinderen zich maar amuseren zeker? ;-)

1.

Het verband tussen een baby en een kiwi bijvoorbeeld, dat ziet papa meteen. En dat moet dan ook vastgelegd worden op de gevoelige plaat. 

baby kiwi

2.

Papa neemt baby ook overal mee naartoe, en dat kan eigenlijk heel gemakkelijk. Je neemt een winkeltas, en meer heb je niet nodig! 

papa met dochter in zak

3.

En dan kan vaderlief gewoon zijn hobby’s uitoefenen terwijl hij op de kindjes let. Golfen bijvoorbeeld, dat is gemakkelijk te combineren met babysitten. 

kindje in golftas

4.

Of gamen, daar kunnen die kleintjes niet vroeg genoeg mee beginnen. Jong geleerd, toch? 

papa met slapend kind in zetel voor tv

5.

En er iets niets leuker dan samen te koken. Waarna er natuurlijk al eens geproefd moet worden. Zo gaat er niets van dat lekkers verloren, én je bespaart nog eens op afwas ook. 

papa met dochter die hoofd in slakom heeft gelegd

6.

Ook verpakkingen kunnen handig van pas komen. Zo kan papa meteen leuke foto’s maken zodat mama weet dat dochterlief het geweldig naar haar zin heeft. 

meisje in netkous

7.

En als hij dan toch bezig is met foto’s, dan kan hij meteen even de nieuwste effecten op snapchat uittesten. Dolle pret! 

baby snapchat

8.

Tussendoor moet papa natuurlijk even rusten. En als zijn oogappel dat niet ziet zitten, dan vindt hij daar wel een creatieve oplossing voor. 

meisje op muur met ducktape

9.

Al kan het ook al eens voorvallen dat papa zijn dochter naar bed brengt, maar gewoon zelf mee in slaap valt in haar bed. Happens to the best! 

papa met dochter in bed

10.

Als zoonlief dan slaapt, dan ziet papa natuurlijk zijn kans schoon om hem een beetje te plagen. Want plagen, da’s liefde vragen, toch? 

slapend kindje met auto op hoofd

11.

Een slapende baby is ook het ideale moment om een uitdaging aan te gaan. Zoals: hoeveel cheerios kan ik op het hoofd van mijn baby stapelen? 

papa met kind

12.

Na dat verkwikkende dutje is het dan tijd voor een badje. Perfect om even te experimenteren met coole kapsels, zodat de kinderen al even punk of rock & roll zijn als papa zelf. 

kindje met shampoo in haar

13.

En papa vergeet ook het badschuim niet. Want ook dat is supercool om mee te experimenteren! 

kindje in bad met schuim in haar

14.

Kleren aandoen, het blijkt altijd weer een uitdaging te zijn voor de papa’s. De ene keer neemt hij kleren in de verkeerde maat … 

kindje met te grote broek

15.

… de andere keer vergeet hij een broek. Is dat echt nodig misschien? 

kindje in body zonder broek

16.

Maar ook mama’s kleerkast is een bron van inspiratie. Wist je dat een huidskleurige BH bijvoorbeeld voor de perfecte kaalkop zorgt? 

baby met bh op hoofd

17.

En papa vergeet ook de finishing touch niet. Tekenen, da’s altijd tof. Zeker als het op het gezicht van je kind is. 

meisje met stift op gezicht

18.

En ook accessoires zijn noodzakelijk. Wat dacht je van een neusring?

kind met speelgoed in neus

19.

Als dat niet helemaal naar de zin is van de baby, dan maakt papa handig daar gebruik van om nog een leuk kiekje te nemen. Gewoon dezelfde smoel trekken, en bingo! 

baby en papa huilen

20.

Maar meestal zorgt papa voor momenten waarbij mama gewoon smelt … 

papa geeft tweeling flesjes

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes