Hugh Jackman en Ryan Reynolds People

De vaderlijke raad van Ryan Reynolds: “Leer verliezen”

21/06/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Ah, daar is onze favopapa Ryan Reynolds weer. De ene keer grappig, de andere keer heel erg met de voeten op de grond. In een recent interview vertelde hij hoe hij eerlijk is tegen zijn kinderen over wat hij ‘verliezen’ noemt.

Als je naar de carrière van Ryan Reynolds kijkt, lijkt het misschien alsof de acteur alleen maar succes heeft gehad. Maar dat is natuurlijk niet de realiteit. Net als ieder ander mens heeft ook hij tegenslagen gekend.

Niet alleen horen ‘papa heeft het voor elkaar’

Ryan Reynolds zorgde samen met co-ster Hugh Jackman voor de coverstory van People magazine. Tijdens het interview deelde acteur wat opvoedingsadvies dat hij van de regisseur van de Marvel-films had gekregen en dat hem erg aansprak.

"Shawn Levy vertelde me iets dat me altijd is bijgebleven, namelijk dat mensen de neiging hebben om alleen over hun overwinningen te praten. Maar ik denk dat het vooral voor je kinderen heel belangrijk is om te weten dat je verliest", legde Reynolds uit.

"Je krijgt niet altijd wat je wilt. Iets waar je heel hard aan hebt gewerkt, is niet gelukt. Je hebt het gevoel dat je vandaag iets gênants hebt gezegd, je hebt iets gedaan wat niet goed zat. Het is zo belangrijk dat je kinderen dat zien en dat ze niet alleen horen: ‘Oh papa heeft het voor elkaar’. Want je verliest zoveel meer dan je wint."

 

Mentale problemen en vader zijn

Hugh Jackman maakte van de gelegenheid gebruik om Reynolds te vragen naar iets waar hij open over is geweest: zijn geestelijke gezondheid en hoe dat hem heeft beïnvloed als vader.

"Oh maat, je bent behoorlijk open geweest over je problemen met je angsten, en dat waardeer ik echt", zei Jackman. "Vind je dat het beter of slechter gaat nu je vader bent?"

Reynolds antwoordde: "Ik denk dat het beter is, omdat je je minder op jezelf en meer op je kinderen richt. Ik weet dat jij dat ook weet."

Hij vervolgde: "Nu vind ik het geweldig dat ik angstig ben, ik vind het geweldig dat ik angstig ben geweest. Want als ik zie dat mijn kinderen daar last van hebben, wat waarschijnlijk genetisch bepaald is, dan weet ik hoe ik het op een begripvolle manier moet aanpakken, op een manier die hen het gevoel geeft dat ze gezien worden. Ik weet dat ik het niet zomaar kan oplossen. En ik kan al die dingen met hen bespreken. Ik blijf daar altijd dankbaar voor."

Reynolds is papa van vier kinderen. Hij heeft drie dochters (Betty, James en Inez) en een vierde kind, van wie de naam en het geslacht nog niet bekend zijn gemaakt, met zijn vrouw Blake Lively.

 

Bron: Mother.ly

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes