8180fi.jpg

Vaderdag: 10 superleuke cadeau-ideeën

22/05/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Binnenkort is het weer zover: Vaderdag. Hét moment om de papa van je kindjes én je eigen papa in de bloemetjes te zetten. Ben je nog op zoek naar inspiratie voor een leuk cadeautje? Wij zetten alvast 10 leuke ideetjes op een rijtje!

Onze top 5 van ideetjes waarmee je altijd scoort

 1. Een ontbijt (op bed)
  Wat is er leuker dan uitgebreid te ontbijten met het hele gezin? Smullen van de lekkerste hapjes, tijd voor elkaar – en ondertussen kunnen de kinderen hun versjes opzeggen en hun knutselwerkjes bovenhalen. Puur genieten, en de perfecte start van een zalige Vaderdag!
 2. Een wijnabonnement
  Een origineel cadeau voor wijnliefhebbers: een wijnabonnement. Een leuke manier om nieuwe wijnen te leren kennen en telkens weer een verrassing om de inhoud te ontdekken.
 3. Barbecue-spullen
  Mannen en vuur, het blijft een gouden combinatie. Ook als het over barbecueën gaat, zijn veel mannen er dus als de kippen bij. Een papa die zich dé Grillmaster waant is ongetwijfeld blij met een nieuwe barbecue, een hippe schort of de perfecte barbecuetang!
 4. Een etentje, inclusief babysit
  Altijd leuk om samen gezellig uit eten te gaan. En mooi meegenomen: met dit cadeau kan je zelf gewoon mee genieten!
 5. Een leuk uitstapje
  Tijd om te genieten van elkaar, iets mooiers kan je eigenlijk niet geven. Hiermee kan je nog twee richtingen uit: een gezinsuitstapje, of een uitstapje onder jullie tweetjes. Tickets voor een voetbalmatch, gaan picknicken of een Vespa-tour: kies een uitstapje die de papa in kwestie op het lijf is geschreven, en scoren doe je sowieso!  

 

sweater

Onze top 5 uit onze webshop

 1. Sweater
  Heb je onze nieuwste sweaters al gezien? 'Rots, Held, Papa', 'On adventure with dad' of ‘Legendaddy’, daar scoor je sowieso mee bij elke trotse papa!

 1. Het boek 'On adventure with dad' 
  Dit boek zorgt voor de nodige ontspanning én humor. Kenny Deuss is de man achter het humoristische Instagramaccount On Adventure with Dad waar hij wekelijks zijn volgers aan het lachen brengt met een hilarische foto over het vaderschap. Elke dinsdag staat deze toegewijde vader er alleen voor om voor de kinderen te zorgen. Omdat zijn vriendin Tineke een beetje bezorgd is, vraagt ze om telkens een foto door te sturen. Zo kwam Kenny op het idee om zijn dochtertjes in de grappigste situaties te fotoshoppen en zijn lief te doen schrikken. In het gelijknamige boek bundelt Kenny de meest hilarische foto's aangevuld met een groot aantal nooit eerder getoonde beelden. Daarnaast krijg je heel wat humoristische 'tips' voor papa's. Het perfecte vaderdagcadeau :-). 
on adventure with dad

bierglas
 1. Een gin- of bierglas
  Een frisse pint of een lekkere gin, dat smaakt altijd. En laat ons eerlijk zijn, die smaakt nog een tikkeltje beter als je die kunt drinken uit een glas die je op het lijf geschreven is. ‘Dad off Duty’, ‘Dad Fundum’ of ‘Papa is niet beschikbaar’: de boodschap is duidelijk! ;-)

 1. Sleutelhanger 
  Op zoek naar iets kleins? Deze toffe sleutelhanger is gemaakt van leer en is ideaal om aan je autosleutel of sleutelbos te hangen. Stijlvol én handig dus. En de boodschap 'Legendaddy' of 'Mighty dad' maakt het helemaal áf! 
sleutelhanger

 1. Boek ‘Voor mijn liefste papa/opa’ of ‘Ik word papa’
  Unieke en superleuke cadeauboekjes voor papa / opa: ‘Voor mijn liefste papa’ en ‘Voor mijn liefste opa’, die je kleintjes kunnen invullen.  Je kindjes kunnen er antwoord geven op vragen als ‘Wat is het lievelingsgerecht van papa?’ ‘Hoeveel koppen koffie drinkt hij ’s ochtends?’ Heel leuk om te bewaren en later nostalgisch naar terug te kijken!
  En voor de toekomstige papa’s is ‘Ik word papa’ dan weer hét perfecte cadeau. Een boekje vol grappige weetjes, originele tips en inspiratie voor papa’s in spe.

Oh enneuh ... goed nieuws: je krijgt nu 10% korting op de volledig vaderdagcollectie met de code MBPAPA22 - geldig t.e.m. 12/06/2022 of zolang de voorraad strekt. 

Nog inspiratie nodig?