8180fi.jpg

Vaderdag: 10 superleuke cadeau-ideeën

25/05/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Binnenkort is het weer zover: Vaderdag. Hét moment om de papa van je kindjes én je eigen papa in de bloemetjes te zetten. Ben je nog op zoek naar inspiratie voor een leuk cadeautje? Wij zetten alvast 10 leuke ideetjes op een rijtje!

Onze top 5 van ideetjes waarmee je altijd scoort

 1. Een ontbijt (op bed)
  Wat is er leuker dan uitgebreid te ontbijten met het hele gezin? Smullen van de lekkerste hapjes, tijd voor elkaar – en ondertussen kunnen de kinderen hun versjes opzeggen en hun knutselwerkjes bovenhalen. Puur genieten, en de perfecte start van een zalige Vaderdag!
 2. Een wijnabonnement
  Een origineel cadeau voor wijnliefhebbers: een wijnabonnement. Een leuke manier om nieuwe wijnen te leren kennen en telkens weer een verrassing om de inhoud te ontdekken.
 3. Barbecue-spullen
  Mannen en vuur, het blijft een gouden combinatie. Ook als het over barbecueën gaat, zijn veel mannen er dus als de kippen bij. Een papa die zich dé Grillmaster waant is ongetwijfeld blij met een nieuwe barbecue, een hippe schort of de perfecte barbecuetang!
 4. Een etentje, inclusief babysit
  Altijd leuk om samen gezellig uit eten te gaan. En mooi meegenomen: met dit cadeau kan je zelf gewoon mee genieten!
 5. Een leuk uitstapje
  Tijd om te genieten van elkaar, iets mooiers kan je eigenlijk niet geven. Hiermee kan je nog twee richtingen uit: een gezinsuitstapje, of een uitstapje onder jullie tweetjes. Tickets voor een voetbalmatch, gaan picknicken of een Vespa-tour: kies een uitstapje die de papa in kwestie op het lijf is geschreven, en scoren doe je sowieso!  

 

Onze top 5 uit onze webshop

 1. Sweater
  Fatherhoodie
  Heb je onze nieuwste sweaters al gezien? 'Fatherhoodie', 'Rots, Held, Papa', of ‘Legendaddy’, daar scoor je sowieso mee bij elke trotse papa!

 1. Het boek 'De Papa Handleiding' 
  De papahandleiding

  Dit boek zorgt voor de nodige ontspanning én humor. Arno Van de Velde, aka Arnoleon, is papa van twee kleine deugnieten. Zelf voelde hij de constante druk om het zo goed mogelijk te doen. Social media, andere ouders, boeken ... Ze zeggen allemaal hoe het moet (en spreken elkaar dan nog eens tegen!). In dit boek schreef hij enkele dingen van zich af. Met De Papa Handleiding, een terugblik, wil hij zijn kennis, ervaring en inzichten over het ouderschap op een grappige manier delen.  Hij schuwt geen enkel thema en zorgt, naast een goede dosis humor, ook voor echte tips.
 

 1. Legendaddy
  Een koffiemok
  Een lekkere koffie smaakt altijd (en is na alweer een slapeloze nacht vaak ook broodnodig). Maar uit deze koffiemok smaakt die vast nóg veel beter! Speciaal voor alle legendarische papa's ;-). 

 1. sleutelhanger
  Sleutelhanger 
  Op zoek naar iets kleins? Deze toffe sleutelhanger is gemaakt van leer en is ideaal om aan je autosleutel of sleutelbos te hangen. Stijlvol én handig dus. En de boodschap 'Mighty dad' maakt het helemaal áf! 
 

 1. ‘Ik word papa’ of 'Ik word opa' 
  Voor de toekomstige papa’s is ‘Ik word papa’ hét perfecte cadeau: een boekje vol grappige weetjes, originele tips en inspiratie voor papa’s in spe. En voor de opa's in spe is 'Ik word (weer) opa' dan weer een leuk idee! 

ik word papa

 

ik word opa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oh enneuh ... goed nieuws: je krijgt nu 10% korting op de volledig vaderdagcollectie met de code MBPAPA23 - geldig t.e.m. 11/06/2023 of zolang de voorraad strekt. 

Nog inspiratie nodig?

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes