Gwyneth Paltrow en Katy Perry

Gwyneth Paltrow: “Kinderen ‘verpesten’ relaties”

17/01/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Gwyneth Paltrow neemt geen blad voor de mond. Ook niet als het gaat over kinderen. Zo deelde de actrice, zelf mama van twee, onlangs in haar podcast haar mening over de impact die kinderen hebben op een relatie. En die is volgens de actrice behoorlijk ingrijpend.

Gwyneth Paltrow en kinderen Apple en Moses

De actrice heeft samen met haar ex-man Chris Martin een dochter, Apple (18), en een zoon, Moses (16). “Kinderen ‘verpesten’ relaties”, zei Paltrow onverbloemd tegen zangeres Katy Perry in The Goop Podcast.

“Ze maken een relatie moeilijk. Ik kijk terug op een set gegevens van ouders met jonge kinderen. En ze ruïneren de relatie.”

Katy Perry, mama is van Daisy (2) - haar dochter met Orlando Bloom - toonde zich instemmend. Maar wees er tegelijkertijd op dat het zeker niet onmogelijk is om een baby én een gezonde relatie te hebben. Op voorwaarde dat beide partners hun deel doen als ze kinderen hebben. “Als beide personen in de relatie bereid zijn om het werk te doen, wordt het veel makkelijker. Maar als een van beiden vindt dat hij of zij niks moet doen, wordt het bijzonder uitdagend.”

Paltrow liet wel weten dat haar kinderen haar gelukkig maken. Zo voegde ze eraan toe dat haar leven enorm veranderde toen ze mama werd. “Ik voelde me nooit meer eenzaam nadat ik Apple kreeg … en ik had me behoorlijk eenzaam gevoeld in mijn leven.”

 

Bron: Cosmopolitan, Vanity Fair

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes