Sofie van den Enk en Eva Munnik

Sofie van den Enk is tv-presentator van onder meer Keuringsdienst van Waarde. Ze woont samen met Lee en haar kinderen Magnus (9) en Reina (7). Eva Munnik is auteur en freelance journalist voor televisie en tijdschriften. Van Eva Munnik verschenen de boeken De wereld rond in 10 jaar en Kids and The City - 12 ultieme stedentrips met je kinderen. Eva woont samen met Harry en is moeder van Reza (10).

Sofie en Eva schreven samen de boeken De schoolfabriek en De melkfabriek - waarom borstvoeding te gek is (en je je niet schuldig hoeft te voelen als het niet lukt).

Boeken over borstvoeding zijn er zat. Maar boeken over borstvoeding met zowel humor, relativering als respect voor de fles zijn schaars. Daarom schreven Sofie en Eva De melkfabriek: een handboek over borstvoeding met alles wat je als (aanstaande) moeder moet weten over het voeden van je baby. Met ervaringsverhalen van onbekende en bekende ouders als Hadewych Minis, Susan Smit en Jim Bakkum, een hoofdstuk voor je partner én eentje over de fles, waarnaar je te allen tijde zónder enig schuldgevoel mag doorbladeren. Want hoe mooi borstvoeding ook is, flesvoeding is ook helemaal goed. Doe vooral waar je je als moeder het best bij voelt – dat is de boodschap van De melkfabriek.

De derde druk van het boek ‘De melkfabriek’ is net uit en vind je hier.

Fotografie: Frank Ruiter.