6700fi.jpg

Uitgetest: de nieuwe Bambix drink met choco of aardbei, ZONDER toegevoegde suikers

27/04/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

We kennen Bambix natuurlijk allemaal van de groeimelk. Maar nu is er iets nieuws onder de zon: Bambix melkdrank choco of aardbei. Ideaal om je kleintje te laten genieten van een lekker drankje, thuis of onderweg, en mooi meegenomen: de drinks bevatten GEEN toegevoegde suikers!

Ook kinderen experimenteren weleens graag met een nieuw smaakje. Maar limonades of andere drankjes bomvol suikers, daar passen we liever voor. Gelukkig zijn er nu Bambix melkdrankjes met choco- of aardbeiensmaak.

Waarom wij dat zo’n goed nieuws vinden? De drinks zijn lactosevrij en bevatten geen toegevoegde suikers(*) én geen kunstmatige zoet-of kleurstoffen.  Perfect dus om je kleintje lekker te laten genieten zonder dat je je schuldig hoeft te voelen!
(*) Bevat van nature aanwezige suikers

Bambix

 

Bambix

Misschien is dat alleen bij ons zo, maar wij hebben het niet altijd gemakkelijk om dingen te vinden die én gezond zijn én die je kleintje lekker vindt, dus wij juichen dergelijke producten alleen maar toe.

Onze kroost testte de drankjes al uit. Ze waren al meteen enthousiast: op elk brikje staat een ander beertje met accessoire, en ze vonden het superleuk om er eentje te kunnen kiezen.  Jules koos uiteindelijk voor de aardbeismaak met een zwemmer op het brikje - omdat hij het zwemmen zo mist ... Hij wist daarna met een brede glimlach te vertellen dat het precies naar snoepjes smaakt. En ook de choco viel in de smaak bij broer Mathieu, net als de coole DJ op zijn brikje. 

Tijdens het drinken was het zowaar even STIL. Zalig! En da's het beste bewijs als je het ons vraagt: getest en goedgekeurd dus!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Bambix. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.