6963fi.jpg

WIN: We mogen 3 Philips Sonicare For Kids elektrische tandenborstels weggeven

17/09/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Kinderen en tandenpoetsen, da’s niet altijd een goeie combinatie. Je kindje heeft er geen zin in, wil zich er snel vanaf maken en over die poetstechniek valt ook wel iets te zeggen. Nochtans is een goeie mondhygiëne al op jonge leeftijd heel belangrijk. De sonische elektrische tandenborstel Philips Sonicare For Kids zorgt voor meer plezier én beter poetsen bij kinderen. En wij mogen drie exemplaren weggeven!

Sonicare

De Philips Sonicare For Kids-tandenborstel met ingebouwde Bluetooth heeft een interactieve app die kinderen helpt om beter én langer te poetsen. Met het schattige figuurtje Sparkly, die graag schone tanden wil, leren ze op een leuke manier de juiste poetstechniek. Hoe beter je kind poetst, hoe blijer Sparkly wordt. En na een geslaagde poetsbeurt worden ze beloond: ze kunnen accessoires ontgrendelen om Sparkly een persoonlijk tintje te geven of voedsel winnen voor het figuurtje dat graag gezond eten.

Op die manier leren kinderen hoe ze goed zelfstandig kunnen poetsen. De app synchroniseert met de tandenborstel, laat de juiste poetstechnieken zien en volgt de prestaties. Een leuke manier om kinderen goeie mondverzorgingsgewoontes aan te leren waar ze hun leven lang van kunnen profiteren.

Win!

We mogen drie Philips Sonicare For Kids tandenborstels weggeven. Wil jij er graag eentje in de wacht slepen? Vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier in!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.