Quote Ouders Komen van Mars

Ouders komen van Mars: dé handleiding voor tieners!

27/03/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Evelien Kayaert en Anky De Frangh, beide moeders en ervaringsdeskundigen in tieners, ontwikkelden samen dé handleiding om die hormoonbommetjes die tieners soms kunnen zijn onder controle te houden. Of ja, om als ouder de rust zo goed mogelijk te bewaren en de puberteit zo ongeschonden mogelijk door te komen.

Ah, het ouderschap.

Wat een prachtige, verrassende, uitdagende fulltime bezigheid! Misschien dacht jij wel: ik heb het overleefd, de tropenjaren. Eindelijk een zelfstandig kind in huis met wie je interessante gesprekken kunt voeren en leuke uitstappen mee kunt doen?

Heerlijk … die volle vijf minuten rust in de opvoeding. Want, nog voor je kon knipperen, krijg je iets volledig nieuws gepresenteerd: een heerlijk kopje kakelverse hormonen, met een werkelijk unieke blend: de tiener.

En terwijl je tot voor kort dat ouderschap volledig onder de knie had – easy peasy –, weet je het nu weer helemaal niet meer. Wie zijn ze? Wat doen ze? Wat drijft hen? Belangrijke vragen ... want het blijkt allemaal geheel onduidelijk voor hun ouders. 

Evelien, zelf mama van twee tieners, gaat op zoek naar concrete tips en antwoorden. Enter: psychologe Anky. Zij weet, gelukkig maar, meer. In het boek Ouders komen van Mars bundelen ze voorbeelden, tips & tricks om zo vlot mogelijk de woeste zee van de puberteit te bevaren! Aan de hand van een 20-tal typische doch onbegrijpelijke gedragingen / uitspraken van tieners gaan ze op zoek naar antwoorden, met behulp van experts. 

Ouders komen van Mars

Het boek verschijnt in de tweede helft van april, maar je kan nu alvast een exemplaar reserveren op onze webshop. 

Meer info over het boek vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes