7614fi.jpg

Tieners in huis breidt uit! (Win een boekenbon van 100 euro!)

10/09/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Zijn je kids ook plots tiener geworden toen je net even niet keek? Yup, die van ons dus wel, he. We waren het ouderschap net een beetje gewoon aan het worden en nu verandert alles weer! Tijd om onszelf als ouder even helemaal opnieuw uit te vinden, want pubers in huis zijn zo anders dan kleine kindjes in huis! 

‘Tieners in huis’ was al een tijdje online met herkenbare quotes, maar breidt nu uit met wekelijks heel wat boeiende artikels van en voor ouders met zetelhangende (pre)pubers van 10 tot 19 jaar. 

Volg ons dus zeker via onze facebookpagina en Instagrampagina en vanaf nu dus ook met een eigen pagina op de Mama Baas-site. 

Om onze 10.000 volgers te vieren, geven we een boekenbon weg van 100 euro! Surf naar onze facebook- of Instagrampagina, tag twee mensen met tieners in huis (en vertel ook waarom je deze mensen tagt) en maak kans op de boekenbon!

 

give away

De wedstrijd loopt tot woensdag 15 september. De origineelste inzending wordt beloond met een boekenbon van 100 euro. De winnaar wordt gekozen uit alle deelnemers op onze Facebook en Instagrampagina. 

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes