mama en tienerzoon doen afwas

Tieners in Huis: onze community voor ouders met grotere kinderen

13/06/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

De tijd vliegt voorbij. En zodra je kinderen hebt, lijkt die nóg veel sneller te gaan. Voor je het weet heb je een tiener in huis – compleet met puberstreken en bijhorende vragen en onzekerheden (bij de tiener én de ouders). Om over die extra grijze haren nog maar te zwijgen ;-). Gelukkig groeit Mama Baas met je mee: op Tieners in Huis zorgen we dat je helemaal mee bent! 

Als je kind groter wordt en uitgroeit tot een jongvolwassene, word je geconfronteerd met andere thema’s en vraagstukken dan in de baby-, peuter- en kleuterfase. En dat verdient een eigen community: Tieners in Huis. 

Lichamelijke veranderingen, examens, smartphones, vrienden, uitgaan, alcohol, slaande deuren … Het zijn maar een paar van de zaken waar je misschien tegenaan loopt. Al is het uiteraard niet allemaal kommer en kwel: opgroeiende kinderen, dat betekent ook herwonnen vrijheid, een fascinerende evolutie vanop de eerste rij meemaken en steeds boeiendere gesprekken. Allemaal thema's die aan bod komen. 

Op Tieners in Huis mag je hetzelfde verwachten als je gewoon bent van Mama Baas: van objectieve informatie door experten, over herkenbare verhalen (nee, het is niet alleen bij jullie zo!) tot grappige quotes. Op die manier krijg je niet alleen een antwoord op heel wat vragen, je vindt ook steun en erkenning bij het lezen van de ervaringen van andere ouders, je kan je laten inspireren, je kan zaken aftoetsen bij andere ouders of je kan eens hartelijk lachen met de stoten van pubers en hun puberouders. 

Voor alle ouders van bijna-pubers van tien tot ouders van studenten die klaar zijn om op kot te gaan: op Tieners in Huis is het dus te doen. Waar je dan precies moet zijn? Op onze Facebookpagina en onze Instagrampagina blijf je helemaal mee! 

See you there?!  
 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99