collectie ooit van het Land van Ooit

WIN: een ‘Ooit’-babypakket t.w.v. €100 van Het land van Ooit

21/10/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Naast veel liefde en knuffels heeft een baby ook een hele uitzet nodig. Een geboortelijst kan dan handig zijn. Al 25 jaar lang kan je daarvoor terecht op een geweldig adresje: Het land van Ooit, met een enorm aanbod aan kinderkleding, speelgoed, decoratie en slaapkamertextiel. Bij een 25-jarige verjaardag hoort trouwens een cadeau … voor jullie: wij mogen 2 babypakketten t.w.v. maar liefst €100 weggeven!

Eigen collectie

Een 25-jarig bestaan is iets speciaals. En dat verdient dan ook een specialleke vond Het land van Ooit. De babywinkel in Kontich ontwikkelde een eigen collectie: ‘Ooit’. Een prachtige lijn met duurzame en zachte baby essentials zoals body’s, slabbetjes, waskussenhoezen, badcapes … gemaakt uit hoogwaardige materialen en afgewerkt met de fijnste details.

Alle artikelen uit de collectie worden geproduceerd in een klein familieatelier in Portugal. De body’s werden gemaakt uit 100 % organisch katoen. De textielcollectie uit gebreide badstof en tetra, een ecologisch en duurzaam materiaal waarvan de lussen bestand zijn tegen scheuren en niet uit elkaar vallen.

Onze ‘Ooit’-favorieten

Baby op ververskussen in badcape

1. Het bandana slabje

Een beetje (ge)zever moet je erbij nemen als je een baby bent/hebt. Maar je kan dat wel op een stijlvolle manier oplossen. Met een bandana slabbetje bijvoorbeeld.

2. Grote slab

Jep, ook gemors hoort erbij. Maar met een zijdezachte slab die ook de armpjes van je baby meeneemt, kan je misschien wat kleren vrijwaren van eten.

3. Badcape

Niks schattiger dan een frisgewassen baby in een zachte badcape! Smelt, smelt, smelt …

4. Tetra washandje

Een washandje voor een zacht katten- of groter wasje. Je baby zal genieten van een badje.

 

WIN een pakket uit de lijn ‘Ooit’ t.w.v €100

collectie ooit van het Land van Ooit

Wij mogen 2 babypakketjes van ‘Ooit’ weggeven!

  • 1 bodypack (€47,99)
  • 2 washandjes (1 tetra, 1 badstof) (€13,99)
  • 1 badcape (€29,99)
  • bandana slabje (€9,99)

Vul vóór 6 november 2022 – 23u59 onderstaand wedstrijdformulier in. En wie weet geniet jouw baby binnenkort van de heerlijke spulletjes van Het Land van Ooit.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Het land van Ooit. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes