7278fi.jpg

Het leukste nieuwe baby- en peuterspeelgoed van VTech (mét winactie!)

10/03/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Die kleintjes ontwikkelen ongelooflijk snel, en leren sneller dingen bij dan Speedy Gonzales. Speelgoed aangepast aan hun leeftijd dat hen daarbij stimuleert komt dan ook altijd van pas. We zetten een aantal nieuwe items van VTech op een rijtje én lieten er ook een paar uittesten door onze kids. Van kleine baby tot flinke peuter: voor elk wat wils!

Bedtijd Vosje (0-36 maanden)

Bedtijd Vosje is een zacht vriendje voor je kleine spruit. Door op het knipperende hartje te drukken, krijg je lieve zinnetjes, rustgevende melodietjes, gezongen liedjes en geluiden te horen. Het rustgevende lichtje knippert langzaam mee met de muziek en de geluiden. Daarnaast stimuleren de verschillende materialen en texturen de tastzin en nodigt de zachte en kleurrijke stof je kleintje uit om te knuffelen met het vosje.

Je kan het volume gemakkelijk aanpassen en het vosje schakelt automatisch uit. En niet onbelangrijk: je kan het elektronische gedeelte verwijderen zodat je het vosje gemakkelijk kan wassen.

VTech

Vrolijke Verhaalvlinder (9-36 maanden)

De Vrolijke Verhaalvlinder is multifunctioneel: het is zowel een trekspeeltje als een soort boekje! De vleugels vertellen een verhaal over de levenscyclus van een vlinder en laten je kindje kennismaken met dieren en kleuren. Er zijn vier afneembare bladzijden, en door op de knipperende muziektoets te drukken hoor je grappige geluiden, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes. Trekt je kindje de vlinder achter zich aan, dan hoor je vrolijke reacties. Ook hier kan je het volume regelen en schakelt de vlinder automatisch uit.

Ella testte de Vrolijke Verhaalvlinder uit:

Ella was meteen aangesproken door het vrolijke design van het speelgoed. Ze werd getriggerd om de verschillende bladzijden van de vleugels te openen en op de knop te drukken. De leuke liedjes zorgen ervoor dat ze vaak teruggrijpt naar de vlinder. Bovendien houden ze haar aandacht vast, waardoor ze even niet mijn aandacht vraagt ;-).

Klik & Klaar Camera (12-36 maanden)

Met de Klik & Klaar Camera maakt je kleintje zelf “foto’s” van dieren. Plaats een fotokaart in het fototoestel en maak kennis met het diertje erop en zijn leefgebied. Door aan het gekleurde lenswieltje te draaien zie je de kleuren blauw, rood en geel door het kijkvenster, en door aan de cameralens te draaien maak je kennis met de tegenstellingen tussen dag en nacht.

Klikt je kleintje op de blauwe toets, dan wordt er een “foto” gemaakt. Door op de rode toets te klikken wordt de foto "afgedrukt". Het kaartje beweegt dan automatisch naar boven. Bovendien flitst het toestel wanneer je kleintje een foto maakt.

En da’s nog niet alles: er is ook een leuk zoekspelletje waarbij je kleintje wordt uitgedaagd om de dieren te zoeken waarnaar gevraagd wordt.

Het toestel is stevig van design en schakelt automatisch uit. Het bevat vijf fotokaartjes die je met een polsbandje kan vastrijgen en drie gezongen liedjes.

VTech

Speel & Zing Dierengitaar (2-5 jaar)

Met de Speel & Zing Dierengitaar waant je kindje zich een echte muzikant! Met de acht knipperende toetsen kan je zelf een liedje maken. Bovendien ontdek je dieren, dierengeluiden en verschillende muziek- en gitaarstijlen. De tien coole liedjes worden gezongen door een tijger, een olifant, een papegaai, een kikker en een beer. Tijd om te rocken en mee te brullen!

Alix testte de Speel & Zing Dierengitaar uit:

Alix is helemaal weg van haar Speel & Zing Dierengitaar (en haar papa stiekem ook). De gitaar speelt zelf liedjes af die ze kan meezingen, maar het liefst van al tokkelt ze er zelf op los, terwijl ze duchtig aan de knopjes draait en wisselt tussen akoestisch en elektrisch. Ze staat ondertussen ook te zingen en te dansen – terwijl kleine zus geniet van het concert. En van de blinkende lichtjes op de gitaar ;-).

WIN deze items

Leuk nieuws: we mogen van VTech telkens één exemplaar weggeven van al deze leuke items! Win jij graag een Bedtijd Vosje, een Vrolijke Verhaalvlinder, een Klik & Klaar Camera of een Speel en Zing Dierengitaar voor je kleine spruit? Neem dan snel mee aan onze wedstrijd!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met VTech. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes