5455fi.jpg

15 dingen die niet mogen ontbreken op je geboortelijst

12/09/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Hier vind je een handige checklist die je kan gebruiken om zeker niets te vergeten op je geboortelijst. Om je nog wat meer houvast te geven bij het opstellen ervan, lijstten ze bij Dreambaby bovendien de 15 stuks op die bijna op elke geboortelijst staan. Check it out:

Top 15 meest voorkomende artikelen

Hier vind je een handige checklist die je kan gebruiken om zeker niets te vergeten op je geboortelijst.

Om je nog wat meer houvast te geven bij het opstellen ervan, lijstten ze bij Dreambaby bovendien de 15 stuks op die bijna op elke geboortelijst staan:

 1. Waskussens en -hoezen
 2. Flesjes, spenen, flessenborstels, doseerdoosjes, sterilisators en droogrekjes
 3. Tetradoeken (en washandjes)
 4. Badcapes
 5. Matrasbeschermers, hoeslakens en dekentjes (voor bed, park en/of wieg)
 6. Fopspenen, fopspeendoekjes en fopspeenkettingen
 7. Slabbetjes
 8. Eetgerei: (warmtegevoelige) lepeltjes, kommetjes, oefenbekers, …
 9. Verzorgingssetjes
 10. Zonneschermen, gordelbeschermers, autozetelbeschermers ... (comfort in de auto)
 11. Bewaarpotjes (voor vaste voeding)
 12. Babyfoons
 13. Slaapzakken
 14. Speciale ligkussens (zoals een hellend vlak of bed blocks om het bed wat schuiner te plaatsen, ...)
 15. Navullingen voor de luieremmer

Waar leg je je geboortelijst?

Behalve kiezen wat er allemaal op de geboortelijst moet komen, moet je natuurlijk ook beslissen waar je je geboortelijst wilt leggen.

Wij zijn persoonlijk grote fan van Dreambaby, omdat het de ideale winkel is om je geboortelijst te leggen.

 • Je krijgt eerlijk advies over je lijst, wat nuttig zal zijn en wat niet.
 • Je krijgt een geschenkkaart van 10 % van het totale aangekochte bedrag.
 • En met de Baby Bonus krijg je er nog meer cadeautjes bovenop! Je kan rekenen op meer dan € 150 aan extra voordelen en gratis producten voor jou en je kindje.
 • Meer dan één baby? Meer kosten. Ben je zwanger van een meerling, krijg je bij Dreambaby 15 % korting in plaats van 10%.
 • Je krijgt handige geboortelijstkaartjes die je bij het geboortekaartje kan steken of die je kan uitdelen. (Uitdelen die handel!)
 •  Koop je zelf iets van je lijst? De prijs wordt verrekend in het bedrag van de geschenkkaart. Met andere woorden: een handige manier om te kopen met tien % korting!
 •  Je krijgt de mogelijkheid om voorkeursartikelen aan te duiden zodat familie en vrienden daar rekening mee kunnen houden en onmisbare dingen als eerste kunnen schenken.
 •  Je kan gemakkelijk grote aankopen (zoals de autostoel etc.) opsplitsen in schijven, zodat familie en vrienden naar eigen vermogen kunnen bijdragen door maar een deel van het artikel te betalen. Ook kunnen ze een geschenkkaart kopen voor een zelf gekozen bedrag die automatisch op jouw geboortelijst verschijnt.
 •  Hou je het geslacht van je spruit geheim? Als je graag de spanning erin wil houden, kan je op je lijst ‘verborgen’ artikelen aanduiden die het geslacht van je baby kunnen verraden, en deze artikelen pas laten verschijnen na de geboorte van je baby.
 •  Je kan je lijst gemakkelijk online leggen, zodat je altijd en overal artikelen kan schrappen en toevoegen én iedereen ook online cadeautjes kan reserveren.
 •  Je kan de artikelen van je geboortelijst ook aan huis laten leveren. Daarnaast kan je rekenen op een handige afhaalservice, waarbij je jouw Dreambaby thuiswinkel kan opbellen, zodat zij jouw cadeautjes klaarleggen voor de dag waarop je ze komt afhalen (snel binnen en weer buiten, geen wachttijden met je ukje).
 •  Er is geen aankoopverplichting en er zijn geen kleine lettertjes! Was je een beetje te enthousiast bij het opstellen van je lijst? Geen probleem, je hoeft je spullen achteraf niet te kopen, behalve in het geval van babykleertjes en artikelen die speciaal voor jou werden besteld, zoals een wandelwagen in die ene kleur.
 •  Dreambaby heeft een netwerk van 34 winkels en meer dan 350 afhaalpunten (waaronder Colruyt en OKay) om je cadeaus af te halen. Er is er dus altijd een in je buurt.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes