Vrouw bevalt op parking van McDonald's

Straf! Vrouw bevalt op parking van McDonald's

26/02/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Als je even geleden had gevraagd aan de Amerikaanse Analysia Beck wat haar deed huiveren, dan had ze met klem geantwoord: ‘je kindje dat op een ongewone plek geboren wordt’. Maar toen dacht haar eigen baby om zijn mama nog wat meer spanning te bezorgen …

... en ter wereld te komen op de parking van een McDonald’s restaurant. Oh ja, en fijn detail: de bevalling gebeurde ook nog tijdens een sneeuwstorm.

“Ik ben nog altijd in shock”, vertelde Analysia meteen nadien. “Het was behoorlijk intens”, vulde haar man Daniel aan – dát willen we geloven!

Op 11 januari kreeg Analysia, op dat moment 38 weken zwanger, rond 23 uur lichte weeën. Ze dacht eerst dat het ging om Braxton Hicks, of schijnweeën. En dus ging ze weer slapen, tot ze wakker werd omdat de weeën heviger werden. Niet veel later braken haar vliezen. Tijd om naar het ziekenhuis te gaan dus.

Achterin de auto

Zodra Analycia’s moeder er was om op de andere kinderen te letten, vertrokken de aanstaande ouders. Ze zaten maar twee minuten in de auto toen Analysia haar man toeriep: “Daniel, je moet aan de kant gaan, het voelt alsof ik op het hoofd van de baby zit.”

“Op dat moment wist ik dat hij eraan kwam en dat we het ziekenhuis niet zouden halen”, herinnert ze zich. Dus reed Daniel de parking van een McDonald's op en belde hij 911, terwijl zijn vrouw achterin hun SUV klom. Het was bijna 4 uur ’s nachts en het sneeuwde hard.

"Ik duwde drie keer en hij kwam eruit," zegt Analysia. "De ambulanciers haalden het net op tijd, ze waren er gelukkig om hem op te vangen."

Little McFlurry

Het eerste wat Analysia opviel was dat haar pasgeboren kindje blauw zag. "Ik denk dat het kwam door de kou – er waaide sneeuw in onze auto en dat kwam op zijn gezichtje terecht.”

“Gelukkig was hij helemaal gezond en was alles in orde. Hij doorstond alle testen met glans in het ziekenhuis."

Analysia en Daniel gaven hun zoontje de naam Micah. Maar ze noemen hem ook ‘Little McFlurry’, naar een van de bekende ijsdessertjes van de fastfoodketen. "Voor een geboorte tijdens een sneeuwstorm aan de McDonald's vinden we het erg toepasselijk!", lacht Analysia.

 

Bron: today.com

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes