5585fi.jpg

5 tips voor een zalige zondag

20/11/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Op een koude herfstdag als vandaag is er niets leuker dan een lui dagje in te lassen. Het moeten niet altijd grootse dingen of verre uitstapjes zijn om memorabel te zijn: een zalig dagje gezellig samen zijn is evengoed genieten! We delen onze tips om er dé perfecte lazy Sunday van te maken!

Fred & Ginger

1. Telefoons aan de kant

Een rustig dagje thuis, dat betekent heel vaak dat iedereen binnen de kortste keren naar die kleine schermpjes zit te staren, of het nu de smartphone of de tablet is. En oké, dat kan best eens ontspannend zijn, maar écht sociaal is het niet natuurlijk ;-). Maak er eens een echte ouderwetse gezellige dag van, en leg al die smartphones en co achter slot en grendel, zodat je niet geneigd bent om stiekem toch even op het schermpje te piepen. Je mist heus niets door een digitale detox van een paar uurtjes!

Fred & Ginger

2. We spelen een spel vandaag

Wat is er leuker dan allemaal samen een gezelschapsspel te spelen? Of samen verstoppertje te spelen, waarom niet? Dikke fun verzekerd! Kies elk om de beurt jullie favoriete spel uit, en spelen maar! Maar euh… niet valsspelen hé! ;-)

Fred & Ginger

3. Bouw eens een kamp

Samen een kamp bouwen, dat vinden de kindjes vast gewéldig. Laat jullie creativiteit de vrije loop en improviseer met dekens, lakens en kussens. En daarna kruip je natuurlijk gezellig in jullie kamp, knusjes dicht bij elkaar, om de spannendste verhalen te vertellen. Zalig! 

Fred & Ginger

4. Hou jullie klaar, en bakken maar!

Ook al verbruik je op zo’n luie dag misschien niet zoveel energie, een tussendoortje gaat er natuurlijk altijd wel in. En dan smaakt dat nog nét iets beter als jullie het zelf hebben gemaakt. Samen cupcakes bakken en versieren, pannenkoeken of wafels bakken, of maïs poffen en met popcorn in jullie kamp kruipen… De heerlijke geuren uit de keuken krijg je er gratis bovenop!

Fred & Ginger

5. Kies voor een comfy outfit

Echt 100% relaxen, dat lukt natuurlijk alleen maar als je comfortabel gekleed bent. Geen knellende knopen, te strakke riemen of vervelende stofjes dus. Wat dacht je ervan om eens de hele dag gewoon in pyjama te lopen? Heerlijk! Een pyjama-dag is echt de belichaming van ‘niks moet en alles mag’. De pyjama’s van Fred + Ginger zijn perfect voor een lazy Sunday!
(Psssst, een pyjama is trouwens ook een leuk ideetje als kerstcadeau – na die overdosis speelgoed met Sinterklaas mag het weleens iets anders zijn ;-)).

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Fred + Ginger. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes