7112fi.jpg

7 leuke kerstcadeautjes voor baby’s en peuters

2/12/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

De eindejaarsfeesten zullen er dit jaar weliswaar iets anders uitzien dan andere jaren, maar laat dat je er vooral niet van weerhouden om je al helemaal in de kerstsfeer onder te dompelen. De kerstboom mooi versieren, leuke kerstliedjes op de achtergrond en … de leukste pakjes scoren voor onder de boom. Want oef, die dingen worden gelukkig niet afgeschaft!

Heb je niet veel inspiratie om een leuk pakje te vinden voor een baby of peuter? Wij zetten een paar leuke ideeën op een rijtje!

1. Speelgoed

Tja, speelgoed is en blijft nu eenmaal een toppertje als het op geschenkjes voor kinderen aankomt. En dat is voor de allerkleinsten niet anders. Een speelspiraal, bijtring of rammelaar is altijd een leuk idee voor baby’tjes, terwijl een loopfietsje dan weer ideaal is voor de peuters.

liliputiens
loopfietsje

Meer speelgoedinspiratie vind je hier.

2. Opbergmanden

Dat speelgoed moet natuurlijk ook opgeruimd kunnen worden, en wat is er dan beter dan een mooi speeldeken dat je ook kan omvormen tot opbergtas?

opbergtas

3. Verzorgingsproducten

Niets zo zalig als een heerlijk ruikend zacht babyvelletje. De producten van Naif zitten boordevol natuurlijke, verzorgende en verzachtende ingrediënten en zijn ideaal om cadeau te geven. Ga je voor een setje of voor losse verzorgingsproducten? Hier vind je ze allemaal.
 

Naif

4. Eetsetje

Begint de kleine spruit binnenkort aan de eerste groente- of fruitpapjes? Of is het al een volleerd patatjesmonster? Met de leuke bordjes en kommetjes van Done by deer scoor je sowieso, en ze staan nog eens mooi in je interieur ook. Win-win! Hier  vind je de leukste borden en kommetjes.

5. Kleertjes

Die kleintjes groeien als kool, dus nieuwe kleertjes komen altijd van pas. Een mooie pyjama, een nieuwe outfit of een toffe kersttrui: keuze genoeg! 

6. Boekjes

Van knuffelboekjes en boekjes met contrast in zwart-wit tot badboekjes en de eerste voorleesverhaaltjes: met boekjes lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen. Samen boekjes lezen levert gegarandeerd de mooiste momenten om.

boekje

7. Zeteltje

Een populair cadeautje: een kinderzeteltje. Kindjes doen niets liever dan volwassenen na-apen, dus als jullie in de zetel zitten, ploft jouw kleine schat toch gewoon in zijn/haar eigen minizetel?!
 

zeteltje

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Dreambaby. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.