5957fi.jpg

Afscheid van onze onthaalmoeder

27/05/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Het is bijna zover: de eerste schooldag van mijn dochtertje Nell komt in zicht. En dat betekent ook: afscheid nemen van onze onthaalmoeder. Dat zorgt toch voor een dubbel gevoel. Trots op hoe goed mijn kleine schat het doet, maar tegelijk even slikken omdat er een tijdperk wordt afgesloten. In elk geval is dit ook hét moment om onze onthaalmoeder nog eens in de bloemetjes te zetten en haar te bedanken voor alles wat ze de voorbije twee jaar heeft gedaan en heeft betekend voor ons!

Nell ‘schreef’ een briefje naar onze onthaalmoeder, om haar te bedanken voor alles. En om haar én haar vriendjes van wie ze afscheid neemt nog even in de bloemetjes te zetten.

Liefste moeke Ann,

De afgelopen 2 jaar heb je voor mij gezorgd wanneer mama en papa gaan werken waren. Je hebt met mij gespeeld, je hebt mij getroost, je hebt me geknuffeld. Je hebt me zien opgroeien van baby’tje (hopelijk was ik braaf!) tot kleuter ...

En nu zet ik de volgende grote stap: ik ga naar school! Ik heb er heel veel zin in, maar ik zal jou en de andere kindjes wel missen.

Voor mijn mama en papa is het toch ook een emotioneel momentje, en voor jou waarschijnlijk ook. De kleine Nell die snel groot geworden is…

Tadaaz koekjesdoos

Om jou te bedanken voor alles wat je voor mij deed, heb ik samen met mama een leuk geschenkje gezocht bij Tadaaz! Ik koos een koekjesdoos met mijn foto op. Omdat ik weet hoeveel je van koekjes houdt (je dacht dat ik het niet wist he, maar ik heb je regelmatig een koekje zien eten ;) ), en omdat je op die manier bij elk koekje aan mij kan terugdenken!  

Tadaaz kleurpotloodjes

Ik heb ook iets gekozen voor mijn vriendjes, want ook van hen moet ik nu afscheid nemen. Dat was een moeilijkere keuze: er is zoveel! Ik wou iets geven dat leuk is, en waar ze ook echt iets mee kunnen doen. Dus dacht ik aan kleurpotloodjes. Mijn vriendjes kleuren allemaal heel graag, zoals je wel weet van die keer dat we op je witte muur hebben getekend (nog eens sorry daarvoor, we zullen het echt nooit meer doen!).

Tadaaz snoepzakjes

Ze eten ook allemaal graag snoepjes, dus ik heb toch ook een snoepzakje voorzien. Hier kunnen ze ook minder mee morsen dan bij cake of koekjes (ik heb toch ook een beetje aan jou en de ouders gedacht, flink he ;-) ). Bij de kindjes die nog geen snoepjes eten weet ik zeker dat hun mama of papa die met veel plezier voor hen zal opeten!

Tadaaz blikken doosje + magneet

Er zijn trouwens ook hele mooie doosjes met een toffe magneet. Ik ben stiekem heel erg fan van die magneet, dus als ik eens lief lach naar mama kunnen wij er misschien zelf ook eentje houden voor op onze koelkast (ik denk eigenlijk dat mama dat zelf ook wel zal willen!).

Ik mocht zelf het figuurtje kiezen bij die cadeautjes, dat was nog moeilijker kiezen! Amai, al die leuke tekeningen: maskers, circustenten, palmblaadjes… Maar toen zag ik het: een zeemeermin! Met een paarse staart, mijn lievelingskleur! En ik ben eigenlijk echt trots op het resultaat. Hopelijk zijn mijn vriendjes er ook blij mee! 

Tadaaz

Liefste moeke Ann, ik kijk heel hard uit naar de eerste schooldag, maar toch zal ik je heel erg missen! Mama, papa en ik zijn je heeeeeeel dankbaar voor alles wat je voor mij hebt gedaan! Geniet van je geschenkje!

Het is nu tijd voor mijn dutje, dus ik zal je moeten laten, maar je hebt nog een dikke knuffel en kus van mij te goed.

Veel groetjes en een dikke knuffel

Nell

Korting!

Leuk nieuws: met de code AFSCHEID19 krijg je 10% korting vanaf minimale bestelwaarde van € 40 op de feestcollectie bij Tadaaz! Deze code is niet cumuleerbaar met andere acties en is geldig t.e.m. 31/08/2019

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Tadaaz. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.