3716fi.jpg

9 redenen waarom we allemaal nog eens 2 jaar willen zijn

20/04/2023

Waarom we misschien allemaal nog wel eens heel even 2 willen zijn? Je hoeft niet na te denken over de volgende maaltijd. Meer zelfs, elke maaltijd verschijnt bij regelmaat van de klok voor je neus. Dat op zich is al reden genoeg, en daar houdt het zelfs niet op!

Waarom we misschien allemaal nog wel eens heel even 2 willen zijn:
 

 1. Je hoeft niet na te denken over de volgende maaltijd. Meer zelfs, elke maaltijd verschijnt bij regelmaat van de klok voor je neus.
   
 2. Nooit sta je te lang voor je kleerkast omdat: 1. Het merendeel van je deftige kleren in de wasmand liggen 2. Je er niet in slaagt een leuke outfit samen te stellen. Als het maar niet kriebelt of spant. Je twijfelt niet over je uiterlijk.
   
 3. Je geniet van heeeeele kleine dingen. De kiezeltjes die je opraapt en weer uit je handjes laten vallen. Het zand onder je voeten aan zee. Je giechelt als een koele zeebries je haren in de war gooit.
   
 4. Je creativiteit kent geen grenzen. Die lege doos is het huis van de poes. Met kussens maak je een kasteel van onze zetel. En een broek is best een leuke muts, toch?
   
 5. Er staat geen rem op je emoties. Je lacht heel hard en luid om het water dat je spat in bad. Als je verdriet hebt dan laat je de tranen over je wangen rollen. Als iets je boos maakt dan gooi je met je tut of trek je aan het tapijt. Je kropt niets op.
   
 6. Schaamtegevoel mis je helemaal. ‘KAKA ETAAN’ roep je enthousiast. En je vindt het vanzelfsprekend om dan nog een complimentje te krijgen ook!
   
 7. Je maakt heel snel vriendjes. Je koestert geen wrok als die prille vriendschap eindigt in een vijandige blik omdat die andere iets wegneemt wat jou toebehoort (een lekkere rijstwafel).
   
 8. Zorgen ken je niet. Je vraagt je hooguit af of je vanavond wel een ‘joertje’ (yoghurtje) krijgt.
   
 9. En tot slot: Je toont voortdurend je onvoorwaardelijke liefde. Graag zien is voor jou niet ingewikkeld. Het is een natte zoen aan het einde van de dag. Het zijn twee lieve armpjes die je heel serieus rond ons legt. Het zit in alles wat je doet. Je gééft. En daarom alleen al wens ik iedereen het leven van onze tweejarige toe.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes