6215fi.jpg

Als je met twee mama wil worden: infoavond voor lesbische koppels met een kinderwens

3/10/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Zijn jullie een lesbisch koppel en hebben jullie een kinderwens? Dan zit je waarschijnlijk wel met een aantal vragen. Daarom organiseert het UZ Gent binnenkort een infoavond, waarbij fertiliteitsconsulenten en een fertiliteitsarts alle informatie op een rijtje zetten. Daarnaast krijg je ook de getuigenissen van twee koppels te horen.

Wanneer je als lesbisch koppel overweegt om aan kindjes te beginnen, dan steken er toch een aantal vragen de kop op. Welke keuzes moet je allemaal maken voor je de stap kan zetten? Hoe ga je verder als je eenmaal beslist hebt? En wat kan je verwachten van een fertiliteitsbehandeling?

Op deze en andere vragen proberen fertiliteitsconsulenten/psychologen Lien Van Glabeke en Isabelle Stuyver en fertiliteitsarts dr. Nathalie Peters je een antwoord te bieden op de infoavond in het UZ Gent.

De infoavond vindt plaats op donderdag 17 oktober in het UZ Gent. Alle koppels met een kinderwens zijn welkom. Deelnemen is gratis, maar er wordt wel gevraagd om vóór 10 oktober een mailtje te sturen naar arg@uzgent.be.

Mama ²

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes