4738fi.jpg

Bericht aan mijn schoonmoeder: mag ik alsjeblief mijn eigen kind opvoeden?

9/06/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Er moet deze mama iets van het hart ... Waarom is haar schoonmoeder zo bemoeiziek? 

Frustrerend

Je hebt pas een kind en je zoekt je eigen weg nog in het mama zijn. Ik ben iemand die mijn eigen lichaam vertrouwt en goed kent en vrij intuïtief te werk gaat. Als ik een vraag heb, ben ik niet bang om die te stellen, want uiteindelijk er is geen handboek om ‘dé’ perfecte mama te zijn. Iedere mama is perfect in wat zij belangrijk vindt voor haar kind.

Er is dan ook niets zo hatelijk en frustrerend als je schoonmama raad te horen geven op een manier dat je je bijna verplicht voelt om het toe te passen, omdat het anders ruzie is en ze gaat blijven zeuren aan de oren van je man.

Niets is goed

Eerst moesten we ons kind laten huilen, zodat hij zou leren om alleen te slapen, dan kregen we te horen dat het niet goed is om met de baby samen te slapen in de kamer, dan dat hij te veel borstvoeding krijgt en dat hij dus zeker niet genoeg eten krijgt, dat we slaaf zijn van ons kind en nu het laatste dat sokken aan je baby aandoen slecht is voor zijn gezondheid...

Laat toch iedereen zijn eigen weg zoeken en zijn ding doen? Ik zal heus MIJN zoon (en ja jouw kleinkind) niet bewust pijn doen of ongezond maken!

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes