7506fi.jpg

Bijna vakantie! 5 toptips voor buitenspeelgoed waar kids zich urenlang mee amuseren

22/06/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Nog een paar dagen en het is alweer grote vakantie. Veel tijd voor zon, plezier en … misschien ook wel een beetje verveling? Geen nood: we zetten een paar leuke items in de categorie ‘buitenspeelgoed’ op een rijtje die je kids vast fantastisch zullen vinden. Psssst, de kans is zelfs groot dat jij even kan relaxen terwijl je toekijkt hoe je kinderen zich uitleven. Kids blij, mama en papa blij - win-win noemen ze dat! ;-)
Hou trouwens onze pagina in de gaten, want bij het begin van de vakantie organiseren we een wedstrijd waarbij je één van die items kan winnen!

watertafel

1. Watertafel ‘Fountain Factory'

Bij warm weer is water altijd een schot in de roos, en deze watertafel maakt het plezier compleet. Je kids kunnen bouwen, spetteren en spelen dat het een lieve lust is. De watertafel bevat een waterpomp die de watertoren vult, waarna het water naar de fonteintjes stroomt.

Het leuke is dat je de leidingen van de tafel op verschillende manieren kan koppelen en met verschillende kraantjes kan gebruiken. Zo kan je variëren en blijft het telkens opnieuw een ontdekking. Daarnaast is er ook een kiekeboepersonage en zijn er leuke accessoires zoals een bootje en een waterbeker.

De kinderen kunnen zich uitleven en volop experimenteren, zodat ze op een speelse manier inzicht krijgen in wetenschap en techniek, en dat terwijl ze heerlijk verfrist worden. Ideaal, toch?

loopwagentje

2. Loopwagentje Cozy Coupe

Het bekende rood-gele autootje is al generaties lang een echte hit. De Cozy Coupe is ideaal voor peuters en is multifunctioneel. Niet alleen kan je er zowel binnen als buiten mee spelen, je kan er ook in twee fases mee spelen.

In eerste instantie kan je als ouder je kindje duwen met het duwhandvat in het dak, terwijl de voetjes van je kindje veilig op de verwijderbare bodemplaat staan. In een tweede fase haal je die bodemplaat eruit en kan je kindje er al ‘lopend’ zelf mee op avontuur.

En geef nu toe, hoe schattig zit dit autootje met de vriendelijke ogen eruit? De details maken het voertuig trouwens helemaal af: een bewegend contactslot met klik-geluid, een echte toeter, een benzinedop die opent en sluit, …

zandbak

3. Zandbak Turtle Sandbox

Een zandbak is natuurlijk een echte klassieker. Welk kindje ravot niet graag in het zand?

Deze zandbak ziet er niet alleen leuk uit (want hoe schattig is die schildpad?), het is ook handig dat je de zandbak kan afdekken zodat alles proper blijft. Bovendien zijn er aan de rand ook zitplaatsjes voorzien: zo nemen ze dus geen ruimte weg van het speeloppervlak.

Tijd om zandkastelen te bouwen of zandtaartjes te bakken!

glijbaan

4. Glijbaan Giant Slide Jungle

Een glijbaan staat garant voor uren speelplezier. Deze glijbaan heeft brede treden en geïntegreerde grepen zodat zelfs peuters er makkelijk op kunnen klimmen. De glijbaan zelf is 180cm lang.

En mooi meegenomen: de glijbaan kan gemakkelijk opgevouwen worden om op te bergen.

Glijden maar!

speelhuisje

5. Speelhuisje Picnic on the Patio Jungle

In een speelhuisje kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten gaan. De ene keer spelen ze mama en papa, de andere keer is het huisje op magische wijze veranderd in een winkeltje en de keer daarna is het een ijssalon. Heerlijk toch, die grenzeloze fantasie?

In dit leuke speelhuisje wordt hun fantasie nog extra aangewakkerd, want er zijn eindeloos veel speelmogelijkheden. Het huisje heeft zelfs een kitchenette met speelgoedgaspitten, een oven, kasten, een open haard, een brievenbus … Bovendien krijg je er heel wat accessoires bij, zoals speelgoedeten en een speelgoedtelefoon. En dan is er nog de elektronische bel die echt werkt en zelfs zes grappige geluiden maakt.

Nee, hier raken kinderen niet snel op uitgekeken!

 

* Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Little Tikes. Meer informatie over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes